Timişoara, Capitală Europeană a Culturii în 2021

G.F.
Ziarul BURSA #Cultură / 16 septembrie 2016

Timişoara Capitală Europeană a Culturii (Sursă foto: Facebook)

Timişoara Capitală Europeană a Culturii (Sursă foto: Facebook)

Actualizare 20:50 Alina Gorghiu: "Felicitări Timişoarei şi echipei care s-a luptat pentru ca oraşul să devină capitală culturală"

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a felicitat vineri echipa care s-a luptat pentru ca oraşul Timişoara să fie declarat Capitală Europeană a Culturii în 2021.

"Felicitări Timişoarei şi echipei care s-a luptat pentru ca oraşul să devină capitala culturală a Europei în 2021!", a postat Alina Gorghiu pe Facebook.

(G.F.)

---------

Actualizare 20:10 Liviu Dragnea:"Marile oraşe ale României pot şi merită să fie numite europene"

Participarea marilor oraşe ale ţării noastre la competiţia pentru titlul de Capitală Culturală Europeană demonstrează că ele pot şi merită să fie numite europene, a scris astăzi preşedintele PSD, Liviu Dragnea, pe Facebook.

"Timişoara Capitală Culturală Europeană în 2021! Bravo!! Vreau să felicit toate cele patru oraşe finaliste care, doar prin participarea în această competiţie, deja au făcut foarte mult pentru comunitatea lor. Aceste proiecte au plecat de la puterea de a crede că marile oraşe ale României pot şi merită să fie numite europene. Munca, viziunea, pasiunea şi creativitatea tuturor celor implicaţi trebuie apreciată şi luată ca exemplu. Sper ca, în curând, românii să creadă mai mult în ei înşişi şi în România! Ştiu că, pe bună dreptate, ceilalţi sunt supăraţi. Dar competiţia în sine a fost benefică. Prin decizia de a se înscrie în această cursă, prin munca lor (pentru care îi felicit sincer), edilii acestor oraşe au adus beneficii mari comunităţilor lor" a precizat Liviu Dragnea.

(G.F.)

---------

Actualizare 18:25 Primarul municipiului Timişoara: "Proiectul Timişoara Capitală Europeană a Culturii 2021, o victorie de echipă"

Proiectul Timişoara Capitală Europeană a Culturii 2021 este o victorie de echipă, echipa fiind comunitatea timişoreană în ansamblul ei, a declarat astăzi primarul Nicolae Robu, potrivit Digi 24.

"Sunt extrem de emoţionat, în egală măsură şi extrem de fericit, cum sunt convins că sunt toţi concitadinii mei. Vreau în primul şi primul rând să mulţumesc comunităţii timişorene pentru efortul depus, pentru priceperea în a elabora acest proiect şi în a-l susţine pentru că această victorie este o victorie de echipă, este o victorie de echipă mare, echipa fiind comunitatea timişoreană în ansamblul ei. Vreau să mulţumesc în mod special echipei restrânse de proiect condusă de doamna Simona Noiman pentru că a muncit enorm şi competent. Ei s-au dovedit cei mai buni cetăţeni ai Timişoarei în această perioadă cu dăruirea cu care s-au implicat în acest proiect," a declarat primarul municipiului Timişoara.

(G.F.)

--------

Municipiul Timişoara a fost desemnat Capitală Europeană a Culturii în 2021, a anunţat astăzi juriul internaţional delegat de Uniunea Europeană, potrivit Digi 24.

Alături de Timişoara, în finală au concurat şi Baia Mare, Bucureşti şi Cluj-Napoca.

Numele oraşului câştigător pentru 2021 a fost anunţat la sediul Bibliotecii Naţionale a României, la ora 17.15. Timişoara va împărţi acest titlu cu un oraş din Grecia şi cu încă unul, din Muntenegru.

În 2007, Sibiu a fost Capitală Culturală Europeană, alături de Luxemburg.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb