Tommy Hilfiger anunţă programul Metaverse Fashion Week

D.T.
Companii / 30 martie 2023

Tommy Hilfiger anunţă programul Metaverse Fashion Week

Tommy Hilfiger are plăcerea să-şi anunţe revenirea la Metaverse Fashion Week (MVFW) din Decentraland, cu un program de patru zile, creat împreună cu diverşi creatori culturali în spaţiul Web3, informează un comunicat remis redacţiei.

Potrivit comunicatului, în perioada 28 martie - 31 martie, brandul deblochează pentru comunitatea MVFW o nouă experienţă în modă, artă şi inovaţie. Tommy Hilfiger lucrează cu liderii metamodei DRESSX şi artistul Vinnie Hager pentru a inspira exprimarea de sine în lumea digitală, precum şi pentru a găzdui experienţe captivante şi pentru a crea obiecte digitale ce pot fi purtate şi NFT-uri în ediţie limitată.

"Întotdeauna am fost motivat să aduc oamenii împreună prin experienţe în modă, artă, muzică şi divertisment", a spus Tommy Hilfiger. "Astăzi, metaversul şi Web3 creează noi moduri puternice care îţi permit să faci fix acest lucru - depăşeşte orice vis pe care l-am avut când am început acest brand acum aproape 40 de ani. Ne reimaginăm experienţele digitale, explorăm noi spaţii pentru expunerea colecţiilor noastre digitale şi ne conectăm cu noi comunităţi care interacţionează cu o latură cu totul nouă a industriei modei."

Programul MVFW de patru zile are loc în jurul monolitului digital TH Monogram şi include o competiţie de design AI în parteneriat cu DRESSX, o colaborare cu artistul Web3 Vinnie Hager şi experienţe captivante inspirate de moştenirea americană a mărcii. Experienţa şi gamificarea Tommy Hilfiger MVFW sunt dezvoltate în colaborare cu Sawhorse, arhitecţi renumiţi ai tehnologiei interactive, arată sursa.

În prima zi a programului, 28 Martie, fost anunţată competiţia de design Tommy Hilfiger AI participanţilor MVFW şi publicului global. Comunitatea a avut la dispoziţie trei zile pentru a proiecta şi a trimite propria interpretare a unui look prep classic digital. Propunerile câştigătorilor vor fi create de DRESSX sub forma unui produs de modă digital, cu filtru AR şi va putea fi purtat în Decentraland. DRESSX este cel mai mare magazin de modă exclusiv digital din lume, cu o experienţă definitorie în industrie prin crearea conexiunii dintre tehnologie, design şi stil.

La 29 Martie, cea de-a doua zi, artistul multidisciplinar Vinnie Hager a preluat monolitul TH Monogram, acoperind clădirea cu semnătura sa iconografică în roşu, alb şi albastru. Animaţiile au fost afişate într-o cameră imersivă, permiţând vizitatorilor să exploreze, să se joace şi să se conecteze prin punctele de contact IRL şi URL. NFT-urile au fost realizate în timpul unui proces intim de co-creare şi puse la dispoziţie pentru cumpărare, precizează comunicatul.

În ziua a treia a programului, monolitul devine o reprezentare digitală a People's Place, primul magazin Tommy Hilfiger deschis în statul New York în 1969. Magazinul a fost un spaţiu dedicat pentru oamenii din toate categoriile sociale ca să se reunească pentru a experimenta arta, muzica, moda şi cultura pop. Piesele prep clasice din colecţiile actuale TOMMY HILFIGER şi TOMMY JEANS sunt create ca produse de înaltă definiţie pe platformele DRESSX şi Decentraland şi pot fi deblocate prin probe AR.

În ultima zi sunt anunţaţi câştigătorii concursului de design AI, selectaţi chiar de Tommy Hilfiger. Produsele digitale ce vor putea fi purtate vor fi create de DRESSX şi vor fi disponibile pentru cumpărare pe platforma lor în aprilie, arată sursa.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb