"Top Brands Distribution" va investi peste un milion de euro pentru extinderea reţelei

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Bunuri de Larg Consum / 11 ianuarie 2008

Top Brands Distribution (TBD), cu activităţi în domeniul distribuţiei bunurilor de larg consum, va investi peste un milion de euro pentru extinderea reţelei de distribuţie în opt noi judeţe, a anunţat ieri compania printr-un comunicat.

Investiţiile din Alba, Bistriţa, Braşov, Covasna, Harghita, Prahova, Mureş şi Sibiu se vor îndrepta spre achiziţionarea de maşini, sedii şi echipamente logistice. Aproximativ 90 de persoane vor fi angajate în urma extinderii teritoriale a companiei de distribuţie, se mai arată în comunicatul companiei.

"România la nivel economic nu mai reprezintă de mult timp doar Bucureştiul. Dacă vrem să creştem peste media pieţei este nevoie să facem aceste investiţii care vor impulsiona serios cifra de afaceri a companiei noastre. Sunt zone cu un potenţial ridicat, în care veniturile au avansat considerabil, cu investiţii mari în zona de retail, iar noi nu puteam lipsi din această ecuaţie. Mă aştept ca această dezvoltare să aducă o creştere de 20-25% la nivelul cifrei noastre de afaceri", a declarat directorul general al TBD, Wael El Ghadban.

"O problemă încă importantă pentru toţi jucătorii din această piaţă o constituie absenţa infrastructurii necesare unei bune desfăşurări a activităţii. În multe locuri calitatea drumurilor este foarte proastă, iar în alte părţi avem de-a face cu o infrastructură de secol XIX. Sperăm însă că lucrurile se vor îndrepta ca urmare a intrării fondurilor europene, dar până atunci mai avem ceva de aşteptat", a adăugat directorul general al TBD.

Top Brands Distribution este una dintre companiile din România cu activităţi în domeniul distribuţiei bunurilor de larg consum, fiind principalul distribuitor al produselor Philip Morris România şi Kraft Foods România. În prezent, forţa de vânzare a companiei măsoară 200 de persoane ce răspund cerinţelor a peste 20.000 de clienţi din municipiul Bucureşti şi din alte 18 judeţe ale ţării. Top Brands Distribution a obţinut în primul semestru din 2007 o cifră de afaceri de 95 milioane de euro, în creştere cu 27% faţă de primele şase luni ale lui 2006.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb