TotalSoft anunţă finalizarea cu succes a implementării ERP-ului Charisma Enterprise pentru COSMOTE România

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Telecomunicaţii / 22 iunie 2007

TotalSoft, dezvoltatorul şi furnizorul român de software şi servicii, leader al pieţei de soluţii informatice de business pentru sectorul privat, a finalizat implementarea aplicaţiei Charisma Enterprise pentru COSMOTE România, oferind operatorului de telecomunicaţii oportunitatea eficientizării proceselor interne legate de aprovizionare, logistică şi mijloace fixe.

COSMOTE a început colaborarea cu TotalSoft anul trecut pentru implementarea ERP-ului Charisma Enterprise, proiect complex iniţiat în urma dezvoltării accelerate a operatorului de telefonie mobilă. Soluţia TotalSoft facilitează pentru COSMOTE integrarea activităţilor într-un sistem informatic complex, optimizează fluxurile de informaţii şi eficientizează managementul contractelor, stocurilor şi investiţiilor.

"Suntem onoraţi că operatorul de telefonie cu cea mai rapidă creştere de pe piaţa românească a ales să lucreze cu sistemul Charisma Enterprise. Sperăm că soluţia noastră să reprezinte pentru COSMOTE pilonul câştigării unor avantaje concurenţiale care să ducă la atingerea numarului propus de clienţi şi să susţină avântul luat de acestă companie în domeniul comunicaţiilor" a declarat Liviu Dan Dragan, Director General TotalSoft.

COSMOTE a obţinut prin implementarea Charisma Entreprise beneficii importante pentru dezvoltarea sa: evidenţa stocurilor în timp real, situaţia corectă a mijloacelor fixe si urmărirea pe linii de buget, gestionarea electronică a contractelor, raportări manageriale şi IFRS (International Financial Reporting Standard) sau analize la zi pe centre de cost. Un aport important în luarea deciziilor strategice îl va avea utilizarea soluţiei de business intelligence Charisma Analyzer, a unui modul de mentenanţă echipamente şi management al contractelor, aplicaţii care vin în completearea soluţiei Charisma Enterprise, oferind operatului instrumente de business indispensabile în generarea scenariilor de dezvoltare şi anticiparea tendinţelor pieţei.

Despre TotalSoft:

TotalSoft este liderul pieţei private de ERP prin cele peste 200 de proiecte de implementare a sistemului ERP Charisma Enterpriseîn verticale de business precum financiar- bancar, leasing, retail, construcţii, servicii, producţie. Bazându-se pe experienţa celor peste 280 de specialişti în dezvoltarea soluţiilor informatice de business, TotalSoft are în prezent un portofoliu de aproape 1000 clienţi din zona publică şi privată, câştigaţi în cei 12 ani de activitate pe piaţa IT românească şi regională.

Pentru mai multe informaţii vă rugăm să vizitaţi site-ul: www.totalsoft.ro

Despre COSMOTE:

COSMOTE, membru al COSMOTE Group, şi-a început operaţiunile comerciale în România în decembrie 2005 cu scopul de a face telefonia mobilă accesibilă tuturor românilor. După primele 16 luni de activitate, portofoliul de clienţii COSMOTE din România a crescut la peste 2 milioane de utilizatori, demonstrând receptivitatea pieţei faţă de noul operator.

Grupul COSMOTE are peste 11.2 milioane consumatori în Europa de SE unde este providerul cu cea mai largă prezenţă regională, operând cu succes în Grecia (COSMOTE Grecia), România (COSMOTE România), Bulgaria (GLOBUL), Albania (AMC) şi FYROM ( COSMOFON). Acţiunile COSMOTE sunt listate la bursă în Atena şi Londra. Conform revistei Business Week în 2006 COSMOTE s-a numarat printre cele mai imporante 100 companii IT la nivel mondial.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb