Trei companii au închiriat spaţii cu o suprafaţă totală de 5.000 mp în proiectul Dageco Expoziţiei Estate, de la începutul anului

F.D.
Companii #Construcţii / 2 iulie

Trei companii au închiriat spaţii cu o suprafaţă totală de 5.000 mp în proiectul Dageco Expoziţiei Estate, de la începutul anului

În primele luni din 2024, au fost semnate trei contracte pentru spaţii de birouri şi servicii, în Dageco Expoziţiei Estate. Potrivit noilor tranzacţii, la parterul clădirii principale, se va deschide un restaurant cu sală evenimente, cu o suprafaţă totală de 1.459 mp, unitatea de învăţământ din incintă se va extinde cu 1.500 mp, iar showroom-ul auto îşi va dubla suprafaţa actuală, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

În Dageco Expoziţiei Estate se configurează showroom-ul multi-marcă din zona de nord a Capitalei, datorită extinderii parteneriatelor cu Stellantis si Suzuki, corporaţii multinaţionale producătoare de automobile si motociclete. Pe lângă mărcile actuale Citroën şi Suzuki, în spaţiul expoziţional mărit se vor comercializa şi mărcile Opel, Peugeot şi DS, divizia premium a grupului.

"Prin această dezvoltare strategică şi utilizând experienţa de peste 30 de ani în industria automotive, Dageco Invest îşi extinde portofoliul de produse şi servicii post-vânzare Suzuki si Citroen cu brandurile: Peugeot, Opel si DS Automobiles. Această nouă suprafaţă închiriată ne va permite să le oferim clienţilor o experienţă unică, într-un mediu special," declară Cristian Guţă, Director General al Dageco Invest.

Proiectul Dageco Expoziţiei Estate are o suprafaţă totală de peste 30.000 mp, cu patru corpuri de clădire mixed-use şi o parcare generoasă, de 500 locuri. Clădirea principală acomodează birouri moderne, cu o suprafaţă totală de 13.800 mp şi spaţii comerciale la parter.

"Printre avantajele locaţiei, se numără numărul mare de locuri de parcare, flexibilitatea proprietarului şi suprafaţa generoasă a spaţiului, în proximitatea unei zone rezidenţiale premium, în plină dezvoltare şi a viitoarei staţii de metrou Expoziţiei. Dageco Expoziţiei Estate este un proiect mixed-use, cu spaţii moderne generoase pentru birouri şi cu un hub de servicii de înaltă clasă - restaurant, cafenea, grădiniţă şi showroom", declară Nicolae Ciobanu Managing Partner- Head of Advisory la Fortim Trusted Advisors, membră în Alianţa BNP Paribas Real Estate, compania care are mandat de exclusivitate pentru închirierea acestui proiect.

Zona Expoziţiei se dezvoltă ca urmare a lucrărilor de construcţie la staţia de metrou care poartă aceleaşi nume, Expoziţiei, de pe viitoarea magistrală Gara de Nord- Otopeni. Interesul companiilor a revenit pentru această zonă şi datorită acestui fapt.

În Expoziţiei, funcţiunile existente de birouri, spaţii expoziţionale, hoteluri, unităţi de învăţământ şi rezidenţial sunt în curs de completare cu noi dezvoltări, care cuprind spaţii de servicii şi de retail.

Zona Expoziţiei este un important hub mixed-use, care ofer[ toate facilităţile urbane, inclusiv apropierea de cel mai mare parc din Bucureşti, Parcul Herăstrău.

Creştere a închirierilor de birouri în această zonă

În primul trimestru din 2024, în zona Expoziţiei - Casa Presei Libere, din Nordul Bucureştiului s-au încheiat nouă contracte de închiriere de spaţii de birouri, cu o suprafaţă totală de 12.713 mp, un volum dublu faţă de media trimestrială din 2023 şi 12% din suprafaţa totală a spaţiilor închiriate la nivelul Bucureştiului în primul trimestru din 2024. Chiriaşii noi de birouri din zona Expoziţiei vin din sectoarele IT&C, Servicii Profesionale şi FMGC, Pharma şi Energie.

Din acest an, se lucrează la viitoarea staţie de metrou Expoziţiei, care este amplasată la doar 300 metri distanţă de proiectul Dageco Expoziţiei Estate, lângă complexul expoziţional Romexpo. Linia de metrou M6 va lega această zonă de centrul oraşului şi zona Gării de Nord, dar şi direct de Aeroportul Internaţional Henri Coandă.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb