Trei imigranţi opriţi la frontiera de nord, de poliţiştii de frontieră sătmăreni

Diana Popescu
Miscellanea / 13 aprilie 2016

Poliţiştii de frontieră sătmăreni au depistat, la frontiera de stat cu Ucraina, doi afgani şi un pakistanez care intenţionau să intre ilegal în România, pentru a ajunge în ţări din vestul Europei, potrivit unui comunicat emis de Inspectoratul teritorial de al poliţiei de frontieră Sighetul Maemaţiei.

Ieri, poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Halmeu, aflaţi în misiune specifică în zona de competenţă, au depistat, pe direcţia localităţii Halmeu Vii, la aproximativ 500 metri către interior de la linia de frontieră cu Ucraina, două persoane de sex masculin, de origine afro-asiatică, care nu îşi justificau prezenţa în zonă. Acestea au fost conduse la sediul sectorului, iar în urma verificărilor s-a stabilit că este vorba despre un cetăţean pakistanez, Khan M., în vârstă de 28 de ani şi un cetăţean afgan, Khan A., de 18 ani. Aceştia au declarat că intenţionau să ajungă într-o ţară din Uniunea Europeană, anunţă sursa citată.

În aceeaşi zi, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului P.F. Tarna Mare au depistat, la ieşirea din localitatea Tarna Mare spre Valea Seacă, o altă persoană de sex masculin care nu vorbea limba română şi nu avea documente asupra sa, motiv pentru care aceasta a fost condusă la sediul poliţiei de frontieră pentru cercetări.

"Lucrătorii noştri au făcut verificări şi au stabilit că persoana în cauză este Aalla R., în vârstă de 28 de ani, din Afganistan. Acesta a declarat că a plecat din ţara natală cu intenţia de a ajunge într-o ţară din vestul Europei, fiind călăuzit pe traseu de diverse persoane ale căror identităţi nu le cunoaşte, în schimbul unor sume de bani", se mai menţionează în comunicat.

Celor trei persoane de sex masculin le-au fost întocmite lucrări penale pentru săvârşirea infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, iar în baza acordului de readmisie, cei trei au fost predaţi de poliţiştii de frontieră români autorităţilor ucrainene.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

06 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9728
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4760
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3165
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8944
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.6244

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb