Trei proiecte de antreprenoriat social din România, câştigătoare la Social Impact Award

F.A.
Comunicate de presă / 16 mai 2013

Ediţia 2013 a Social Impact Award, competiţia internaţională de idei de antreprenoriat social, şi-a desemnat câştigătorii, potrivit unui comunicat de presă.

La evenimentul de premiere din România, ce a avut loc pe 13 mai, trei proiecte au fost desemnate câştigătoare. Proiectul Inotech propus de Andu Andrici şi proiectul Cooperativa de artă iniţiat de Cezar Cherciu au fost declarate câştigătoare în urma evaluării juriului, iar proiectul ZenDoo Kindergarten înscris de Dragoş Iulian Matei a primit premiul de popularitate în urma voturilor online. Fiecare dintre proiecte a fost recompensat cu un premiu în valoare de 2000 de euro.

InoTech este un proiect de mediu care vizează dezvoltarea de noi concepte şi produse în domeniul reciclării, mergând pe 3 idei de bază: reciclarea prin produse, reciclarea creativă şi artă prin reciclare.

Proiectul "Cooperativa de Artă" are în vedere realizarea de tricouri unicat şi comercializarea acestora în scopul obţinerii de fonduri pentru susţinerea unei organizaţii non-profit. Jumătate din veniturile generate vor fi direcţionate către organizaţia non-profit aleasă de cumpărătorul tricourilor, o cincime către designer şi restul pentru dezvoltarea proiectului.

Proiectul ZenDoo în grădiniţe are în vedere dezvoltarea inteligenţei emoţionale a copiilor între trei şi nouă ani, prin piese de teatru, cursuri de teatru şi de dezvoltare personală desfăşurate în grădiniţe. În plus, proiectul va oferi gradiniţelor posibilitatea achiziţionării unor jocuri pe calculator şi tablete, care vizează dezvoltarea comportamentului emoţional al copiiilor.

În afara de premiile în bani, cele trei echipe câştigătoare din România vor avea ocazia de a participa la workshop-uri internaţionale (Vision Workshop în Viena, Austria, pentru toţi câştigătorii din cele patru ţări).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb