Trump intenţionează să publice o înregistrare video a operaţiunii militare americane împotriva lui al-Baghdadi

D.I.
Internaţional / 28 octombrie 2019

Donald Trump

Donald Trump

Donald Trump intenţioneazăsă publice fragmente din înregistrarea video a operaţiunii militare americane împotriva lui Abu Bakr al-Baghdadi, care a condus la moartea liderului Statului Islamic (SI), a anunţat luni preşedintele american, relatează AFP.

"Ne gândim la acest lucru, este posibil", a declarat locatarul Casei Albe la baza aeriană Andrews, în apropiere de Washington.

"Am putea să luăm fragmente şi să le publicăm", a adăugat miliardarul republican, care a anunţat duminică lumii întregi moartea "califului" autoproclamat al SI, cel mai căutat om din lume.

În alocuţiunea sa televizată, preşedintele american a prezentat o versiune detaliată a raidului în cursul căruia liderul SI a fost încolţit de forţe americane, după care şi-a detonat centura de explozivi.

"El n-a murit ca un erou, a murit ca un laş" şi "ca un câine", a subliniat Trump, afirmând că Abu Bakr al-Baghdadi a "fugit într-un tunel înfundat, gemând, plângând şi strigând".

Preşedintele american a declarat că a urmărit în timp real raidul amerian, de la Casa Albă.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Deeci...Cand Obama care a creat "Statul Islamic", cum a recunoscut fara sa vrea "So, with the additional steps I ordered last month, we’re speeding up training of ISIL forces, including volunteers fr om Sunni tribes in Anbar Province" intr-un discurs din 2015, dar care ca o coincidenta nu a atacat niciodata decat Iranul si cand a atacat din greseala Israelul si-a cerut scuze (!!!!), l-a "omorat pe Bin Laden", al carui cadavru a fost aruncat in mare (deci nu l-a vazut nimeni), nimeni n-a mai zis ca e "facatura".

    1. Si deeci ce ai vrut sa spui ? Sau scrii, de fapt....Ca americanii au nevoie de inamici pentru folosirea armelor ce sint produse de ei ? Sau ca ei sint teroristii mondiali ?

      N-am ce sa-ti fac, daca nu intelegi ce-am scris...Le-ai nimerit pe alea doua totusi, chiar daca recunosti chiar tu ca nu te ajuta capul. Ia uite aici, New York Times July 19, 2017

      President Trump has ended the clandestine American program to provide arms and supplies to Syrian rebel groups, American officials said, a recognition that the effort was failing and that the administration has given up hope of helping to topple the government of President Bashar al-Assad. 

      Deci, daca Assad se lupta cu factiuni ISIS si CIA finantează respectivele factiuni, ce putem deduce de aici? Hai ca si unul cu sindromul Down s-ar prinde. Ce am vrut sa zic si n-ai inteles tu era ca presa mare straina in mare parte si 100% aia de la noi are o orientare "liberala". Obama si Hillary ar putea sa spuna orice si ar trebui venerati la fel ca Papa, dar daca zice Trump ceva, obligatoriu e fals si nu e de crezut. Ma rog, cica l-au aruncat si pe asta in mare, deci nu mai conteaza. Totul e doar circ. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb