Tunisia, cea de-a treia destinaţie a românilor pe zboruri charter

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Turism / 19 mai 2009

Tunisia este cea de-a treia destinaţie a românilor pe zboruri charter, în condiţiile în care ofertele pornesc de la 139 de euro per sejur, cu transport şi mic dejun, şi nu depăşesc cu mult 900 de euro pentru cele mai scumpe, respectiv cinci stele - all inclusive, în vârf de sezon (iulie-august). Potrivit unui comunicat al agenţiei Tunisiana Travel, numărul turiştilor care vor ajunge în Tunisia în acest an este estimat la circa 30.000, această ţară fiind destinaţia numărul trei pe curse charter, după Turcia şi Grecia. Totodată, Tunisia este una dintre puţinele destinaţii operate cu zboruri charter din România, în perioadele de extrasezon. Preferinţele turiştilor români se îndreaptă către hotelurile de patru stele, iar perioada optimă de operare a Tunisiei este sfârşitul lui martie - sfârşitul lui octombrie. De asemenea, 70 la sută dintre turiştii români preferă circuitele opţionale, în special pentru Sahara.

Pe primul loc în topul destinaţiilor se află Yasmine Hammamet, cea mai nouă staţiune tunisiană, situată la doar o oră de aeroportul din Tunis şi doar la şase minute de Hammamet. Locul doi este ocupat de Port El Kantaoui, o staţiune cu un farmec şi un lux aparte, un complex construit în jurul unui port modern care adăposteşte peste 300 de iahturi. Hotelurile se întind de-a lungul unei străzi pavate cu piatră, care reproduce perfect atmosfera Evului Mediu. Sousse este staţiunea care se află pe locul trei în top şi care este preferata localnicilor.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. m am intors de 2 zile di tunisia, sejurul a fost intre yasmine hammamet- hammamet- nabeul- tunis(caoitala) si nu as mai meerge niciodata! a fost groaznic, poate cea a fost frumos a fost umbrit de hotia oamenilor, agresivitatea de pe plaja, la orice intrebare, indivizii dubiosi de plaja care ti propuneau partide de sex, contra 20 dinari sau bautura, avaritatea si mai ales orice incercare a tuturor oamenilor de a profita de pe urma ta fie cu un dinar sau o suta dinari, jalnic si rusine lor pentru asa ceva. esti furat la drumu'mare daca nu ai tupeul sau curajul de a intrba de mai multe ori.mancarea de multe ori alterata. ma refer la salate si la amestecaturi dubioase cica mancare locala.agresivitate in comert si injurii la adresa celor care nu cumpara! groaznic. lipsa crasa de cultura si educatie, pe strada te feresti tu de ei daca nu dau peste tine, ca femeie jignita mereu sub privirile acelor animale

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb