Turiştii români aleg din ce în ce mai mult destinaţiile calde pentru sărbători

F.D.
Miscellanea / 20 decembrie 2019

Turiştii români aleg din ce în ce mai mult destinaţiile calde pentru sărbători

Turiştii români care vor să petreacă Revelionul în afara ţării aleg din ce în ce mai mult destinaţiile calde precum Maldive, Thailanda, Zanzibar, Dubai, Republica Dominicană, Mexic sau Egipt, se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

Cea mai scumpă vacanţă pentru Revelionul din acest an vândută într-o agenţie DERTOUR din România a fost pentru trei adulţi şi trei copii, care pentru două camere în Maldive şi bilete de avion au plătit aproape 40.000 de euro. Cel mai scump pachet de Revelion în România a costat aproape 2.000 de euro.

Cea mai scumpă vacanţă de Crăciun, dar care acoperă şi Revelionul, vândută într-o agenţie DERTOUR din România este în Australia, pentru o persoană, în valoare de 10.130 euro. Turistul român va face, în perioada 24 decembrie - 10 ianuarie, un circuit pe teritoriul Australiei, în oraşe precum Melbourne, Sidney, Brisbane, Goold Coast, cu cazări cu mic dejun, mai precizează sursa.

Cel mai scump Revelion vândut pentru o destinaţie din România este un apartament la hotelul Alpin din Poiana Braşov închiriat de un cuplu, care a costat în jur de 2.000 de euro pentru cinci nopţi, cu mic dejun şi cină, iar cel mai scump pachet de Crăciun presupune patru nopţi cu demipensiune la hotel Teleferic din Poiana Braşov, tot pentru un cuplu, şi a costat 1.300 de euro.

Pentru Revelionul 2020, ca şi pentru Crăciun, principalele destinaţii externe vândute în agenţiile DERTOUR au fost Maldive, Thailanda, Zanzibar, Dubai, Republica Dominicană, Mexic, Egipt şi Austria. Principalele destinaţii interne alese pentru sărbătorile de iarnă sunt Bucovina, Maramureş, Băile Felix şi Valea Prahovei.

Din totalul pachetelor vândute pentru sărbătorile de iarnă, cele mai multe (aproximativ 60% din total) au fost pentru Revelion. Pentru destinaţiile externe, preţul mediu al unui pachet a fost de circa 1.000 de euro de persoană în perioada Crăciunului şi 1.400 euro pentru Revelion, iar pentru cele interne - 1.500 de lei pentru sărbătorile de Crăciun şi 2.500 lei pentru Revelion.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb