UDREA, PRIN ECHIPA DE COMUNICARE: "Nu există nicio legătură între dosarul Gala Bute şi Băsescu"

Valentin Busuioc
Anticorupţie / 1 aprilie 2015

Actualizare 11:49 Echipa de comunicare a Elenei Udrea: "Poliţiştii sunt speriaţi şi forţaţi să continue «spectacolul cătuşelor»"

Poliţiştii sunt obligaţi să continue încătuşarea abuzivă a suspecţilor, şefii lor aflându-se sub presiunea presei şi a opiniei publice, susţine Elena Udrea pe Facebook, prin echipa sa de comunicare, dând ca exemplu cazul unei mame arestate pentru că ar fi primit o indemnizaţie de 3.000 de lei folosind documente false.

Echipa de comunicare relatează: "Ieri, a fost adusă o nouă colegă de celulă pentru Elena Udrea: o mamă acuzată că ar fi primit o indemnizaţie de 3.000 de lei în baza unor documente false. Femeia a fost trecută prin toate umilinţele de rigoare când ajungi în arest, una dintre acestea fiind «plimbarea cu cătuşe la mâini». Întrebând de ce este nevoie de cătuşe, răspunsul a venit sec: «pentru că Elena Udrea a fost scoasă din maşină fără cătuşe şi a ieşit un scandal public uriaş»".

"Practic, poliţiştii sunt speriaţi şi forţaţi să continue «spectacolul cătuşelor», pentru că, la rândul lor, şefii lor acţionează de spaima presei şi a opiniei publice", se mai arată în statusul de Facebook.

Echipa de comunicare mai scrie: "De bună seamă, doamna care a fost adusă în camera Elenei Udrea privea hipnotizată în urmă cu câteva zile la acest spectacol uriaş regizat în numele luptei anti-corupţie. Numai că, văzând pe pielea sa cum există victime colaterale şi ce abuzuri se comit, lucrurile se schimbă fundamental. Oricine şi oricând poate să cadă victima acestui show mediatic de proporţii care se doreşte a fi întreţinut cu orice preţ".

În încheiere, fostul ministru se întreabă retoric: "poate să explice cineva de ce o femeie care a obţinut o indemnizaţie de 3.000 de lei pentru creşterea copilului trebuie să fie reţinută şi/sau arestată? Unde este pericolul social? Ce fac în acest moment copiii acestor femei?"

---

Nu există nicio legătură între dosarul Gala Bute (în care Elena Udrea este arestată preventiv) şi fostul preşedinte Traian Băsescu, a scris, astăzi, pe Facebook, echipa de comunicare a fostului ministru de la Dezvoltare Regională şi Turism.

"Construirea unei relaţii cauzale reprezintă o mârşăvie. Udrea apreciază încrederea pe care fostul şef al statului o are cu privire la faptul că va reuşi să îşi dovedească nevinovăţia", mai transmite statusul de Facebook, însoţit de o imagine cu o femeie pe cale să fie încătuşată cu mâinile la spate.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb