ULTIMA DEZBATERE TELEVIZATĂ: Hillary Clinton îl acuză pe Donald Trump că este "marioneta lui Putin"

Mina Irina
Ziarul BURSA #Internaţional / 20 octombrie 2016

Hillary Clinton îl acuză pe Donald Trump că este "marioneta lui Putin"

Actualizare 11:00 Hillary Clinton a câştigat şi această dezbatere

Un sondaj CNN dat publicităţii imediat după dezbaterea de miercuri noapte de la Las Vegas, o indică pe Hillary Clinton câştigătoare detaşată a dialogului cu contracandidatul său. 52 la sută dintre persoanele intervievate au spus că Hillary Clinton a fost mai bună în această ultimă dezbatere, în timp ce numai 39 la sută l-au indicat pe Donald Trump câştigător, transmite Digi24.ro.

A fost a treia dezbatere directă - şi ultima - între cei doi contracandidaţi şi toate par să fi fost în favorarea lui Hillary Clinton, potrivit sondajelor.

(L.B.)

--------

Actualizare 10:40 Imigraţia a fost unul dintre subiectele pe marginea cărora cei doi candidaţi la preşedinţia SUA s-au contrazis

"Imigranţii vin ilegal, drogurile intră în valuri prin graniţele noastre. Nu avem ţară dacă nu avem graniţe. Hillary vrea amnistie şi graniţe deschise", a spus Donald Trump, potrivit Digi24.ro.

Hillary Clinton l-a acuzat pe Donald Trump că a folosit imigranţi ilegali pentru a construi Trump Tower şi i-a ameninţat că îi deportează dacă se plâng de salariul mic.

"Scoaterea la lumină a imigranţilor ilegali, introducerea lor în economia la vedere va fi un lucru bun, fiindcă angajatorii nu-i vor mai putea exploata ca să scadă salariile americanilor. Donald ştie multe despre asta, a folosit imigranţi ilegali la construirea Tower Trump. A plătit prost imigranţi ilegali, iar când s-au plâns le-a spus că aşa fac mulţi angajatori: «Dacă te plângi, te deportez»", a spus candidata democrată.

(L.B.)

--------

Actualizare 09:34 Trump sugerează că s-ar putea să nu recunoască rezultatul alegerilor

Întrebat direct dacă va accepta rezultatul scrutinului din 8 noiembrie, Donald Trump a spus că încă nu poate da un răspuns la această întrebare, că încă nu este momentul să se pronunţe, transmite Digi24.

Presa americană a comentat acest moment şi a atras atenţia că republicanul a luat o poziţie foarte tranşantă, care sugerează că ar exista vicii de procedură în procesul de alegere al preşedintelui SUA, respectiv că alegerile ar putea fi aranjate.

Pe de altă parte, coechipierul său, candidatul la vicepreşedinţie, a spus că indiferent de cine va ieşi preşedinte el va accepta rezultatul alegerilor, conform sursei citate.

(M.I.)

--------

Hillary Clinton a spus despre Donald Trump că este "marioneta" lui Putin, iar Trump, la rândul său, a spus că liderul de la Kremlin a fost în numeroase ocazii mai inteligent decât fostul secretar de stat, transmite Digi24.

Hillary Clinton a subliniat că Donald Trump a refuzat să-i condamne pe Putin şi Rusia pentru recentele atacuri informatice din SUA.

"L-ar crede mai degrabă pe Vladimir Putin decât pe oficialii militari şi civili din serviciile de informaţii, care au jurat să ne apere", a spus Clinton.

Agenţiile americane de informaţii şi Departamentul pentru Securitate Internă au spus că este de vină conducerea Rusiei pentru recentele atacuri informatice asupra Comitetului Naţional Democrat şi pentru scurgerea în presă a unor e-mailuri sustrase.

Trump a respins această idee, că ar fi apropiat de Putin, dar a sugerat că ar avea o relaţie mai bună cu Rusia, dacă ar ajunge preşedinte, decât ar reuşi Clinton.

"A spus lucruri frumoase despre mine. N-are niciun respect pentru ea, nu are niciun respect pentru preşedintele nostru şi vă spun, suntem într-o situaţie foarte gravă", a afirmat candidatul republican.

Clinton a răspuns: "Păi asta e pentru că el (Putin - n.r.) ar prefera să aibă o marionetă drept preşedintele Statelor Unite".

Trump a intervenit imediat: "Nu, tu eşti o marionetă. Putin a întrecut-o în inteligenţă şi pe ea, şi pe Obama, de fiecare dată", a adăugat el.

Fosta primă-doamnă a mai spus că Trump nu este de încredere să păstreze controlul asupra codurilor nucleare, conform sursei citate.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb