Un autocar care transporta cetăţeni greci, implicat într-un accident la Pasajul Unirii

M.C.
Miscellanea / 23 decembrie 2022

Un autocar care transporta cetăţeni greci, implicat într-un accident la Pasajul Unirii

Actualizare MINISTERUL SĂNĂTĂŢII: Un rănit se află la Terapie Intensivă, ceilalţi pacienţi sunt în stare stabilă

Una dintre persoanele rănite în urma accidentului care a avut loc astăzi în zona Pasajului Unirii se află în Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului de Urgenţă "Floreasca", iar restul pacienţilor sunt în stare stabilă, a informat Ministerul Sănătăţii, conform Agerpres.

"Pacienţii sunt în stare stabilă, cu excepţia unui rănit internat la Spitalul Floreasca. Acesta se află la Terapie Intensivă", a precizat sursa citată.

---

Actualizare TONI GREBLĂ, PREFECTUL CAPITALEI:"Specialiştii au spus că înălţimea Pasajului Unirii a rămas neschimbată după lucrările de reabilitare"

Prefectul Capitalei, Toni Greblă, a declarat, astăzi, că a convocat experţii încă după primul accident produs în Pasajul Unirii, după ce acesta a fost deschis după reabilitare, iar concluzia a fost că înălţimea nu a fost modificată...Citeşte mai mult...

Actualizare Traficul rutier în Pasajul Unirii a fost reluat

Traficul rutier în Pasajul Unirii a fost reluat, astăzi, după accidentul în care a fost implicat un autocar, circulaţia desfăşurându-se sub îndrumarea poliţiştilor de la Brigada Rutieră, informează Agerpres.

Activitatea de cercetare la faţa locului s-a încheiat. S-a deschis dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, a informat Biroul de presă al Brigăzii Rutiere. Cercetările sunt continuate de poliţişti sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4.

Brigada Rutieră a Capitalei a precizat că a solicitat administraţiei publice locale, la scurt timp după redeschiderea Pasajului Unirii după lucrările de renovare, suplimentarea semnalizării, în scopul preîntâmpinării producerii de accidente.

---

Actualizare Toţi pacienţii aduşi la Spitalul Universitar sunt conştienţi, cooperanţi

Toate cele 10 persoane transportate la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti în urma accidentului care a avut loc astăzi în zona Pasajului Unirii sunt conştiente, cooperante, potrivit unor surse medicale, informează Agerpres.

"Cei 10 pacienţi sunt conştienţi, cooperanţi. Dintre aceştia doi vor rămâne internaţi pe secţia de neurochirurgie, iar unul pe secţia de chirurgie toracică", au declarat, pentru AGERPRES, sursele citate.

Totodată, unele dintre persoanele aduse se află în investigaţii, primesc tratamente şi îngrijirile necesare în Unitatea de Primiri Urgenţe.

---

Actualizare Toţi pacienţii aduşi la Spitalul ''Bagdasar Arseni'' sunt conştienţi

Toate cele nouă persoane transportate la Spitalul "Bagdasar Arseni" în urma accidentului care a avut loc astăzi în zona Pasajului Unirii sunt conştiente şi vor rămâne internate pentru supraveghere şi eventuale tratamente de specialitate, a informat purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, Florin Bică, potrivit Agerpres.

"În acest moment avem nouă pacienţi - şapte adulţi şi doi adolescenţi, cu vârste cuprinse între 15 şi 50 ani. Toţi sunt conştienţi. Vor fi internaţi pentru supraveghere şi eventuale tratamente de specialitate", a precizat medicul.

---

Actualizare Rezultatul testării şoferului autocarului cu aparatul DrugTest este negativ

Rezultatul testării cu aparatul DrugTest a conducătorului autocarului care a lovit limitatorul de înălţime aflat înaintea pasajului Unirii este negativ, potrivit Biroului de presă al Brigăzii Rutiere a Capitalei, informează Agerpres.

---

Actualizare O persoană a murit şi una este grav rănită

O persoană a murit şi o alta este grav rănită în urma accidentului de autocar care a avut loc astăzi la Pasajul Unirii, a informat Ministerul Sănătăţii, potrivit Agerpres.

"S-au înregistrat 21 de răniţi, unul este în stare gravă şi un deces", a precizat ministerul.

---

Actualizare Cinci persoane rănite, transportate la Spitalul "Bagdasar Arseni"

Cinci persoane rănite în accidentul de autocar care a avut loc astăzi la Pasajul Unirii au ajuns la Spitalul "Bagdasar Arseni", a informat purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, lorin Bică, conform Agerpres.

Potrivit medicului, în prezent se face evaluarea stării de sănătate a celor cinci răniţi.

---

Actualizare Două persoane rănite, în stare foarte gravă, în accidentul de la Pasajul Unirii

Purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti-Ilfov, Daniel Vasile, anunţă că două persoane sunt în stare foarte gravă, dintre care una în stop cardiorespirator, în urma accidentului de autocar de la Pasajul Unirii, potrivit Agerpres.

"Toate cele patru persoane care au rămas încarcerate au fost extrase, două femei şi doi bărbaţi. Două dintre acestea sunt în stare foarte gravă, una chiar în stop cardiorespirator", a declarat Daniel Vasile, astăzi, la Digi 24.

Potrivit acestuia, victimele sunt transportate la Spitalele Floreasca şi Universitar.

---

Un nou accident a avut loc, astăzi, în pasajul Unirii, în care a fost implicat un autocar. Potrivit unui martor, sunt mai multe persoane rănite. ISU Bucureşti -Ilfov precizează că autocarul transporta cetăţeni greci şi, în urma impactului, patru sunt încarcerate. Prefectul Capitalei, Toni Greblă a declarat la Antena 3 este posibil ca autocarul să fi avut viteză. El a afirmat că toate cele patru persoane încarcerate au fost scoase, iar din păcate două persoane sunt inconştiente şi au fost duse la spital, conform News.ro.

Astăzi, 23 decembrie a.c., în jurul orei 13.30, Brigada Rutieră a fost sesizată cu privire la producerea unui accident de circulaţie la intrare în Pasajul Unirii, sensul de deplasare dinspre Bd. Tineretului către Piaţa Universităţii. Din primele date, conducătorul unui autocar a acroşat poarta de gabarit a Pasajului Unirii.

Prefectul Capitalei, Toni Greblă a declarat, despre accidentul din Pasajul Unirii, că este posibil ca autocarul să fi avut viteză. El a afirmat că toate cele patru persoane încarcerate au fost scoase, iar din păcate două persoane sunt inconştiente şi au fost duse la spital. Toate victimele au fost transferate la spitalele din apropiere, Universitar şi Floreasca.

Martorul a precizat că în urma impactului, geamurile autocarului au fost sparte, iar mai multe persoane au fost rănite. În plus, structura de metal de la intrarea în Pasajul Unirii s-a despins.

ISU arată că autocarul transporta persoane de cetăţenie greacă şi a intrat în pasarela de acces în Pasajul Unirii. În autocar erau 47 ocupanţi, iar în urma accidentului patru persoane sunt încarcerate.

Au fost alertate 6 autospeciale SMURD, 6 SABIF şi Detaşamentul Special de Salvatori. Victimele sunt transportate la spitalele din apropiere

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Inainte de reabilitare n-am auzit de accidente asa de des.

    parca vad ca tot soferul va fi scos vinovat. Ce reabilitare e aia unde nu lasi marja de eroare si ai atatea accidente in acelasi loc in nici un an de zile.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb