Un candidat la Primăria din Baia Mare împarte tichete - cadou pentru pensionarii din oraş

A.P.
Miscellanea / 18 septembrie 2020

Un candidat la Primăria din Baia Mare împarte tichete - cadou pentru pensionarii din oraş

Primăria Baia Mare, condusă de Cătălin Cherecheş, care candidează pentru al patrulea mandat de primar, împarte în plină campanie electorală tichete - cadou pentru pensionarii din municipiu, conform g4media.

Pe pagina oficială a primăriei e postat un anunţ în care se arată că peste 6.000 de bătrâni din oraş vor primi tichetele de câte 50 de lei, din banii municipalităţii, şi este precizat că e vorba despre "iniţiativa primarului Cătălin Cherecheş".

Pretextul pentru acordarea banilor e Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice, care e marcată la 1 octombrie. Primăria anunţă însă că tichetele sunt deja livrate, chiar dacă mai sunt două săptămâni până la data la care e celebrată Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice.

Anunţul de pe pagina primăriei Baia Mare e completat de o declaraţie consistentă a lui Cherecheş, care vorbeşte despre "respectul" pentru bătrâni.

Cătălin Cherecheş candidează la primărie din partea Coaliţiei pentru Maramureş, după ce a fost până acum membru în PSD, UNPR, PDL şi PNL. În 2016, el a fost reales primar cu 70% din voturi, deşi era în arest preventiv într-un dosar de corupţie.

În august 2019, DNA arăta într-un răspuns oficial pentru G4Media.ro că primarul din Baia Mare are două dosare de corupţie trimise în judecată, unul în anchetă şi un altul clasat.

În iulie 2019, Cătălin Cherecheş a justificat o parte din averea sa printr-o presupusă donaţie de un milion şi jumătate de euro din partea mamei sale, la rândul său parlamentar PNL.

La acel moment, Agenţia Naţională de Integritate anunţă că primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheş, nu poate justifica 2.741.026,318, reprezentând diferenţa nejustificată între averea dobândită şi veniturile realizate în calitate de primar. Potrivit unui comunicat al instituţiei, ANI a sesizat comisia de cercetare a averilor din cadrul Curţii de Apel Cluj. Agenţia a sesizat şi Parchetul de pe lângă judecătoria Baia Mare pentru fals în declaraţii, în cazul unui pretins împrumut de 500.000 de euro, pe care l-ar fi acordat unei persoane.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb