Un comandant din oţelăria Azovstal face apel direct la Elon Musk să ajute la evacuarea oamenilor

G.D.
Internaţional / 12 mai 2022

Un comandant din oţelăria Azovstal face apel direct la Elon Musk să ajute la evacuarea oamenilor

Un comandant al Brigăzii 36 Marine blocat în oţelăria Azvostal din Mariupol a făcut ieri un apel direct la Elon Musk să îi ajute să părăsească în siguranţă oraşul, care este asediat de forţele ruse de săptămâni întregi, şi să ajungă într-o "ţară intermediară", relatează AFP, potrivit News.ro.

Serghei Volina, comandantul Brigăzii 36 Marine, a declarat că şi-a creat un cont de Twitter cu scopul unic de a-l contacta pe Musk.

"Lumea vorbeşte că vii de pe altă planetă să îi înveţi pe oameni să creadă în imposibil", a scris Volina pe Twitter.

"Planetele noastre sunt una lângă cealaltă, deoarece eu locuiesc acolo unde este aproape imposibil să supravieţuieşti. Ajută-ne să plecăm din Azovstal într-o ţară intermediară. Dacă nu tu, atunci cine o poate face?", a adăugat el.

Comandantul a cerut "fiecărei persoane de pe planeta Pământ" să se asigure că Musk i-a văzut postarea.

La începutul acestei săptămâni, Kievul anunţat că peste 1.000 de militari dintre trupele sale, mulţi dintre ei răniţi, au rămas în oţelăria Azovstal, adăpostindu-se în labirintul de buncăre şi tuneluri din epoca sovietică de soldaţii ruşi care în prezent controlează Mariupol.

Femeile, copiii şi bătrânii ar fi fost evacuaţi în cadrul unei misiuni umanitare coordonate de Naţiunile Unite şi Crucea Roşie.

Musk nu a răspuns solicitării comandantului ucrainean până în prezent.

Miliardarul, care are peste 92 de milioane de urmăritori pe Twitter, a folosit anterior platforma pentru a-l provoca pe preşedintele rus Vladimir Putin la "un duel" cu privire la situaţia din Ucraina.

Luna trecută, proprietarul Tesla a dat curs unei solicitări din partea Kievului şi a activat serviciul de internet prin satelit Starlink în Ucraina. De asemenea, miliardarul a trimis echipamente pentru a ajuta populaţia să acceseze internetul în zonele afectate de atacurile militare ruseşti.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. PAI , STAI ASA , CA NU-I ASA , MAI NENE !!! E ALTFEL !!! DE UNDE SI CUM , A AVUT OCAZIA BOLSEVICUL ALA , SA-SI ''''''' CREEZE CONT PE TWITTER ''''''', DACA TOT EL SPUNE CA E IADUL PE PAMANT ACOLO , SI LUMEA AI CAINEAZA CA MITITEII , NU AU LUMINA , DECI CURENT ELECTRIC , NICI MANCARE , SI NICI APA ??? A VENIT CINEVA SA LE INSTALEZE CURENT ACOLO ??? CUM VORBESTE EL , CU CAPITALISTUL MUSK , IN AMERICA ??? TELEFONUL ALA , S-AU CE ARE , NU-I TREBUIE CURENT ??? AM VAZUT IMAGINI CU 2 FEMEI - SOLDAT , ERAU BINE SPALATE SI INGRIJITE , UNA CANTA ''''''' BALALAIKA ''''''', DE , FEMEILE TOT FEMEI , BARBATII ARATAU MAI RAU , DAR BARBATUL MAI NEGLIJEAZA CU SPALATUL SI BARBIERITUL , ZICAND : LASA MAINE !!! SE VEDE CLAR , CA NU DUC LIPSA NICI DE MANCARE SI NICI DE APA , ALTFEL IESEAU DE MULT IN CAMP DESCHIS , LA UN ULTIM ATAC !!! CE MA INDIGNEAZA , E FAPTUL CA SE ZMIORCAIESC LA STRAINATATE , CA SA INTERVINA SI SA-I SALVEZE DE ACOLO !!! MAI NENE , ESTI SOLDAT ??? NU VREI SA TE PREDAI ??? BINE : IESI AFARA SI TE LUPTI PANA LA MOARTE , S-AU TE SINUCIZI CU ULTIMUL CARTUS !!! EU UNUL , NU-I INTELEG !!! PAI , NU EI S-AU BAGAT ACOLO ??? I-A BAGAT CINEVA ??? I-A FORTAT ??? N-AU ZIS EI CU GURICICA LOR , CA LUPTA PANA LA CAPAT ??? SI ACUM CE FAC ??? SE SMIORCAIE ??? NU VREI SA LASI RANITII IN MAINILE RUSILOR ??? SIMPLU : IMPUSCA-I , SI LA REVEDERE !!! CARE SE MAI POATE TINE PE PICIOARE , SA IASA AFARA , LA LUPTA !!! CA DOAR , SANT FII AI UCRAINEI !!!!!!!!!!!!!!!! IN LOCUL RUSILOR , N-ASI LUA PRIZONIER PE NIMENI DE ACOLO !!!! SI CRED CA STIU SI EI , ASTA !!! DE AIA , LE E FRICA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    1. spre deosebire de troli care n-au nici o frica si rup tastaturile de atata curaj

      Azovisti au fost tradati!

      america, zelinski si europa de vest iau vandut lui Putin 

    Rusii nu cred ca vor renunta sa ii lase plecati sau vii pe cei din batalionul Azov, mai ales ca se stie ca sunt neonazisti...

    1. Vor sa ii prinda vii sa ii invete cum se tortureaza vioeaza si ucid civilii. Apoi ii con vertesc ca pe ceceni si defileaza cu ei in lesa.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb