Un important om de afaceri indian, interesat să investească în turismul mureşean

Ziarul BURSA #Companii #Turism / 18 mai 2005

Un important om de afaceri indian, Diwaher Singh, este interesat să investească în turism, la Sovata, potrivit unei scrisori de intenţie adresate Prefecturii Mureş de Ambasadorul Indiei la Bucureşti, Excelenţa sa Ajai Malhotra, transmite Rompres. Potrivit directorului de cabinet al prefectului judeţului Mureş, Marius Ichim, ambasadorul a informat că a identificat o persoană interesată să investească la Sovata şi că aceasta urmează să contacteze oficialităţile mureşene pentru a stabili detaliile vizitei de lucru.

Investitorul indian Diwaher Singh a achiziţionat deja trei proprietăţi în staţiunea harghiteană Borsec şi în Delta Dunării. În Deltă, indianul a investit aproximativ 6 milioane de dolari într-o staţiune naturală de ecoturism la Somora, lîngă Tulcea, care va fi inaugurată luna viitoare.

Ambasadorul Indiei la Bucureşti, Excelenţa sa Ajai Malhotra, în timpul vizitei de lucru efectuate în judeţul Mureş, în data de 24 martie, s-a arătat interesat de oportunităţile de afaceri ale zonei, în vederea capacitării unor oameni de afaceri din India să investească în judeţul Mureş.

Ajai Malhotra a declarat la acea dată că, în judeţul Mureş, i-au atras atenţia, în mod deosebit, oportunităţile din domeniile farmaceutic, al industriei textile şi al turismului, subliniind că, în viitor, investiţiile indiene în România vor creşte. Ambasadorul şi-a exprimat convingerea că investitorii indieni vor profita de potenţialul turistic al Transilvaniei, mai ales că a rămas impresionat de staţiunea balneoclimaterică Sovata şi de lacul sărat de aici.

Ambasadorul a menţionat cu prilejul vizitei sale la Tîrgu Mureş că există o organizaţie, Indian Business Aliance, al cărei patron este şi că, după vizitarea judeţului, îşi va prezenta concluziile cu privire la oportunităţile de aici.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb