Un medic român a vindecat 1000 de pacienţi cu Covid

J.P.
Miscellanea / 17 martie 2021

Un medic român a vindecat 1000 de pacienţi cu Covid

Aproape o mie de pacienţi Covid, în diferite stadii, au fost vindecaţi de un medic pneumolog-bronholog, care a ales să abordeze boala ca pe o pneumonie atipică. Medicul român avertizează că în spitale se fac greşeli uriaşe şi că protocolul Covid omoară, de fapt, bolnavii, conform national.ro.

Flavia Groşan este medic pneumolog-bronholog şi are până acum aproape o mie de pacienţi Covid vindecaţi fără o zi de spitalizare, doar cu medicaţie. Covidul este o pneumonie, una atipică, dar pneumonie, şi trebuie tratată ca atare, spune dr.Groşan.

"Obiectivul meu de la începutul pandemiei a fost ca niciun pacient să nu ajungă pe mască de oxigen, nu intubat, pe mască. Şi nu a ajuns. Eu mă duc pe medicaţia mea clasică, ieftină, care include şi Claritromicina, un antibiotic ce face parte din grupa antibioticelor macrolide. Este singurul antibiotic cu tropism (proprietate de a se localiza în anumite organe) viral. Sunt doar trei antibiotice în clasa macrolidelor, eritromicina, pe care toată lumea o ştie, azitromicina şi claritromicina. Mie nu-mi place azitromicina, pentru că este o copie mai slabă a claritromicinei. Eu am lucrat în nişte studii clinice foarte interesante pe pneumonii şi acolo am învăţat despre tropismul viral al claritromicinei, acolo am învăţat rolul antiinflamator al claritromicinei, pe care nu îl are niciun antibiotic. Şi de 10 ani lucrez cu acest antibiotic în pneumonii virale şi atipice. Pe mine m-a prins perfect pandemia şi m-am dus ca şi tratament etiologic pe claritromicină. Sigur că, pe lângă acest antibiotic, mai sunt câteva tratamente adjuvante, că ea singură nu face faţă. Este o schemă de tratament care îmi aparţine. Aţi văzut la cazul Benedek, profesorii care se omoară ei între ei? Eu mă aşteptam la o schemă de tratament şi am întrebat şi atunci cum a ajuns profesorul în Terapie Intensivă. Acolo numai bunul Dumnezeu şi un terapist ieşit din comun te mai pot salva. Ce s-a întâmplat până acolo? Pe mine asta mă interesează", ne spune dr. Flavia Groşan, potrivit sursei citate.

Medicul pneumolog atrage atenţia să supradozajele de oxigen administrate în spitale provoacă edem cerebral, aceasta fiind una dintre cauzele deceselor pacienţilor.

"În saturaţiile de oxigen de peste 80% eu mă duc cu doze foarte mici de oxigen, 2-3 litri pe minut şi timp scurt pe zi, 4-5 ore. Oxigenul în exces inhibă creierul, pentru că normal creierul controlează organismul, nu un aparat. Eu aici nu am fost de acord cu ei deloc, cu dozele foarte mari de oxigen pe care le administrează, cu 20 de litri îi bagă în acidoză, în edem cerebral. Pentru că ei nu sesizează că oxigenul ţine saturaţia, dar creşte în acelaşi timp dioxidul de carbon în creier şi fac edem cerebral şi mor. Eu mă duc pe medicaţie ca să controlez saturaţia din oxigen. Oxigen foarte puţin şi apoi la plimbare. Heparina mea este plimbarea, obligatoriu, un minut pe oră te plimbi, masă-pat, masă-geam, masă-bucătărie. Eu nu dau heparină pentru că mi-e frică să nu facă hemoragie alveolară, pentru că pacienţii intră pe picioarele lor şi se degradează extraordinar de repede, în 3-4 zile ei sunt în ATI. Dacă eu mă sperii la 80% saturaţie atunci mă las de meserie, iar ei sub 90 îi bagă în spital. Am avut un pacient de 50 de ani cu 65% saturaţie. Medicul de familie a trimis salvarea după el, dar omul a spus că preferă să moară acasă decât să se ducă în spital şi a apelat la mine. Am reuşit să îl vindec fără spitalizare şi doar cu o doză mică de oxigen. M-am dus pe medicaţie calm, frumos până când l-am vindecat. Dacă se ducea în spital îl intubau pe loc", ne-a declarat medicul pneumolog-bronholog Flavia Groşan.

Opinia Cititorului ( 25 )

  1. Doamna doctor aveti curajul si spuneti -le doctorilor /detop/ ceea ce am citit noi aici ,sau propuneti-le o dscutie la o televiziune in care sa aratati tot ce ati realizat dumneavoastra. Poate se trezesc si ei si-si mai scutura gradele de praf...ca-i cam mult praf peste tot Taote pentru binele nostru..

    1. În toate țările or fi prăfuiți doctorii. Noroc de noi că o avem pe Groșan!

    De ciulit urechile ! Aproape ca pare prea frumos ca sa fie si real ! Evident astept(am) cu nerabdare precizari suplimentare cat si parerea altor specialisti- pe care ,sper ,sa nu-i deranjeze capra vecinului .

    Felicitari doamna doctor ! Din fericire mai avem doctori buni in Romania !

    Buna ziua.Apreciez ca mai exista și medici adevărați.Fac scheme de tratament pentru ca au învățat în facultate.Schema de tratament o puteți face publica?Asa nu mai ajungem în spitale sa ne omoare cu oxigenul lor.....

    1. Cum puteți crede că administrarea de oxigen omoară oamenii???

      Si administrarea de apa omoara oamenii desi apa este indispensabila vietii.

      Vezi "water drinking challenge death". 

      Similar, oxigenul este o sabie cu doua taisuri. Este un gaz indispensabil noua, insa prea mult oxigen duce la stres oxidativ si moarte celulara rapida. 

      Paradoxal la prima vedere, celulele mor mai repede daca au prea mult oxigen, decat prea putin. Daca te gandesti insa, nu e niciun paradox: evolutiv noi am fost expusi periodic la concentratii mici de O2 (la altitudine, etc) si avem adaptare partiala, dar nu la concetratii elevate de O2, de aici moarte celulara accelerata.

      Vezi "The Oxygen Dilemma: Can Too Much O2 Kill?" 

      Si medicii nu știu cât oxigen să administreze? Că despre asta era vorba.

      Intrebarea aceasta este retorica?

      In cazul in care astepti un raspuns, vezi daca primesti acces in vreun spital sa verifici la fata locului protocoalele urmate de personalul medical. 

      Dar vezi sa nu fie vreunul din spialele care au ars. 

      La Bals de ce a ars? De la prea mult sau de la prea putin ... oxigen? 

      N-a fost nici prea mult, nici prea putin. 

      A fost doar ... foarte prost administrat.

      Mai vrei si alte exemple? Du-te in spital si verifica, daca poti. 

      Ai verificat la Balș de știi că a fost prost administrat?

    Când zilnic mor zeci de oameni în România nu ar fi fost normal ca doamna doctor sa-și divulge schema de tratament spitalelor și medicilor?Știți ce este în sufletul celor care au pierdut pe cineva drag și afla ca au primit tratamente greșite?

    Oare câte vieți și familii distruse din secretomanie,egoism...? 

    Dovezi are d-na doctor? Se contrazice singură: ,,Obiectivul meu de la începutul pandemiei a fost ca niciun pacient să nu ajungă pe mască de oxigen, nu intubat, pe mască. Şi nu a ajuns.” zice la început. Către sfârșit: ,,Oxigen foarte puţin şi apoi la plimbare.”, ,,Am reuşit să îl vindec fără spitalizare şi doar cu o doză mică de oxigen.” Cum să o crezi când afirmă că a vindecat 1000 de bolnavi dacă ea însăți declară lucruri contradictorii???

    1. Nu se contrazice. Se refera la faptul ca pacientii ei nu au mai ajuns la spital(internati) si sa stea cu saptamanile acolo.

      Am citat ce afirmă si nu e vorba de spitalizare, ci de tratament cu oxigen. ,,Obiectivul meu de la începutul pandemiei a fost ca niciun pacient să nu ajungă pe mască de oxigen, nu intubat, pe mască.” Există în acest citat cuvântul ,,spital”? Mulți alți bolnavi de Covid nu au ajuns la spital, nu doar cei tratați de d-ei. Depinde de gravitatea bolii.

    de ce nu spune public reteta completa daca tot este desteapta si face bine omeniri,spune decat de claritomicina si gata,iara claritomicina de una singura nu face fata,atunci de ce mai spui doar asa sa agiti...

    de ce nu spune public reteta completa daca tot este desteapta si face bine omeniri,spune decat de claritomicina si gata,iara claritomicina de una singura nu face fata,atunci de ce mai spui doar asa sa agiti...

    1. Își face reclamă propriului cabinet. Probabil nu avea clienți și a găsit o metodă prin care își bate joc de oameni dându-le speranțe deșarte.

    Afirmatiile dnei dr F. Grosan pot fi probate foarte usor, intrucat activitatea oricarui medic este trecuta obligatoriu in tot felul de evidente scrise (registru de programari, registru de consultatii, registru de tratamente, registru de dezinfectie cabinet dupa vizita fiecarui pacient, etc), dar exista si evidente digitale (soft de gestiune cabinet, soft de raportare catre CJAS, etc).

    Astfel de evidente sunt obligatorii inclusiv pentru medicii din privat, de fapt, mai ales pentru medicii din privat intrucat ei sunt mult mai expusi controalelor din partea CNAS/CJAS, DSP, ITM, ANAF, etc decat medicii din spitalele de stat. 

    De fapt, afirmatiile dnei dr Grosan vor fi curand probate, intrucat a indraznit sa emita public o opinie care contesta abordarea Covid curenta si ca urmare CMR s-a autosesizat, dansa riscand sa fie exclusa din profesie.

    Este interesant de vazut cum va evolua aceasta situatie, intrucat un medic care are varsta si implicit experienta clinica si de activitate "in sistem" a dumneaei nu cred ca ar fi facut astfel de afirmatii fara sa realizeze "in ce se baga". 

    1. De unde are experiența cu Covid? Ea susține că e o pneumonie atipică. Pneumonia, în cele mai multe cazuri, e provocată de bacterii, cazurile provocate de virusuri sunt forme ușoare, în general. Virusologii, infecționiștii, care sunt de specialitate, știu mai puțin decât d-na, nu și-au dat seama că e pneumonie??? Dacă e pneumonie, cum motivează afectarea rinichilor și afecțiunile neurologice ale unor bolnavi de Covid? Unii bolnavi de Covid nu au afecțiuni pulmonare, deci nu poate fi vorba de pneumonie. Cum poate afirma că medicii care tratează bolnavii în spital îi omoară? Cum a ajuns la concluzia că administrarea de oxigen afectează creierul?

    iti face reclama la ceva antena 3, trebuie sa te feresti de acel ceva! De ce nu si-a dus Gadea parintii sa fie tratati de Covid de aceasta doctorita, daca a facut atatea minuni?

    Dacă deștepții Va vor "înțepa", atunci se vor găsi state care au mare nevoie de oameni de știință. Va iubim!

    1. Ha! Ha! Care om de știință?

      Adevarat !

    Sunteti un erou ...sunteti un binefacator cu stiinta si pricepere. ....sunteti un adevarat professionist. ....sunteti de incredere.....

    Doamne , este ffff greu sa mai gasesti doctori ca dvs.  

    Daca ar fi ca dvs cate unul in fiecare spital, lumea ar fi salvata.  

    Eu o sa ma rog pt dvs sa va binecuvanteze dzeu pt tot ceea ce faceti.

    Felicitari dna Dr.!  

    Fara argumente in orice domeniu nu poti critica un om. Indicatorul de performanta al unui medic este cati bolnavi a tratat cu succes.

    Si dna Dr a atins acest criteriu de performanta cu care putini se pot lauda. 

    Atunci, ce i se imputa?  

    Felicitari dna Dr. !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb