Un mort şi trei răniţi, după ce microbuzul în care se aflau a intrat într-un refugiu de tramvai în Brăila

Ioana Dogaru
Miscellanea / 10 ianuarie 2016

Un bărbat de 26 de ani a decedat şi alte trei persoane, între care un băiat de 13 ani, au fost rănite, după ce microbuzul în care se aflau a intrat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, într-un refugiu de tramvai, iar o ţeavă din gardul refugiului a pătruns în vehicul, informează Agerpres.

Bărbatul de 26 de ani, care se afla pe un scaun din spatele şoferului, a fost străpuns de ţeavă şi a murit pe loc, transmite sursa citată.

Ceilalţi trei răniţi, între care şi şoferul microbuzului, au fost transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila. Potrivit directorului Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila, Mihail Iugulescu, băiatul de 13 ani a fost internat cu traumatism cranian, femeia în vârstă de 39 de ani cu fractură de membru pelvin iar şoferul a fost rănit uşor.

Microbuzul implicat în accident efectua curse de transport pasageri de la Aeroportul Otopeni la Galaţi, iar accidentul s-a produs pe Bulevardul Dorobanţilor din Brăila. În microbuz se aflau 12 persoane, potrivit Agerpres.

Potrivit IPJ Brăila, L. Iulian (37 de ani), din municipiul Focşani, judeţul Vrancea, în timp ce conducea microbuzul de transport public de persoane interjudeţean, pe bulevardul Dorobanţilor, din municipiul Brăila, în apropiere de intersecţia cu strada General Eremia Grigorescu, nu a respectat semnificaţia indicatorului "Ocolire dreapta", situat în dreptul refugiului de tramvai, şi a intrat cu partea din faţă în gardul refugiului.

"În urma accidentului, a rezultat decesul unui pasager, în vârstă de 26 de ani, din judeţul Galaţi, şi rănirea uşoară a şoferului şi a alţi doi pasageri, un băiat de 13 ani şi o femeie de 39 de ani, ambii din judeţul Tulcea. Primul a fost transportat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Brăila, iar persoanele rănite, la Spitalul Judeţean Brăila, unde au primit îngrijiri medicale, nefiind necesară internarea. Conducătorul microbuzului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu se afla sub influenţa alcoolului. Poliţişti de la Biroul Rutier Brăila au întocmit dosar penal pentru infracţiunile de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă", potrivit IPJ Brăila.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb