UniCredit continuă să sprijine afacerile mici şi mijlocii prin programului ELITE

Diana Popescu
Bănci-Asigurări / 19 aprilie 2016

UniCredit continuă să ajute companiile private mici şi mijlocii să devină mai conştiente de opţiuni de finanţare pe care le au la dispoziţie, îmbunătăţindu-le în acelaşi timp vizibilitatea şi capacitatea de a atrage potenţiali investitori sau parteneri, prin intermediul programului ELITE, potrivit unui comunicat venit pe adresa redacţiei.

UniCredit şi Bursa de Valori de la Londra vor facilita, în curând, accesul unei noi serii de clienţi la sesiuni de formare organizaţională. Banca anunţă că Jidvei se numără printre cele şapte IMM-uri cu potenţial de creştere din Europa Centrală şi de Est care au fost selectate să participe la cea de-a doua sesiune de programe UniCredit CEE Lounge.

"Suntem bucuroşi că am fost incluşi în acest program de top alături de alte companii ambiţioase aflate în cursa pentru dezvoltare şi creştere organizaţională. Deşi suntem abia la început de drum, avem convingerea că programul ELITE se va dovedi foarte benefic pentru dezvoltarea companiei noastre, punându-ne la dispoziţie nu numai o gamă completă de servicii de pregătire şi coaching, cât şi accesul la o comunitate largă de companii, de la care vom avea, cu siguranţă, multe lucruri de învăţat", a declarat Maria Necşulescu, Director Executiv Jidvei.

"Suntem încântaţi să putem oferi consultanţă acestor clienţi într-un mod inovator cu ajutorul programului ELITE. Pentru noi, posibilitatea de a afla mai multe despre nevoile şi strategiile acestora, în paralel cu dezvoltarea unei relaţii solide de colaborare cu aceştia, reprezintă o reală oportunitate pe care am ales să o îmbrăţişăm încă de anul trecut. Obiectivul nostru este de a ne dezvolta un cadru de lucru orientat către generarea de valoare adăugată. De aceea punem clienţii în centrul activităţii noastre, iar programul ELITE ne ajută foarte mult în această direcţie. Prin acest parteneriat, oferim IMM-urilor acces la instrumente financiare diversificate dezvoltând în paralel capacitatea acestora de a atrage potenţiali investitori. Credem cu tărie că în acest mod ajutăm companiile să ia decizii strategice care le sprijină cu adevărat dezvoltarea", a declarat Enrico Minniti, şeful diviziei Corporate & Investment Banking pe Europa Centrală şi de Est a UniCredit.

De la lansarea sa, în 2012, ELITE a sprijinit peste 320 de companii din Europa, având, în prezent, 150 de consilieri şi 90 de investitori în rândul comunităţii sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb