UniCredit oferă un discount de dobândă la creditele semnate cu semnătură electronică

A.P.
Comunicate de presă / 3 iulie 2020

UniCredit oferă un discount de dobândă la creditele semnate cu semnătură electronică

Semnătura electronică calificată este încurajată în relaţie cu UniCredit. De aceea, se oferă clienţilor un discount de dobândă de 2pp pentru orice credit semnat cu semnătură electronică, anunţă un comunicat de presă al companiei.

UniCredit Consumer Financing propune clienţilor o nouă campanie prin care oferă o reducere de dobândă pentru creditele semnate, cu semnătură electronică calificată. Semnătura electronică calificată are aceeaşi valoare juridică cu semnătura olografă (scrisă de mână) şi poate fi folosită în relaţia cu UniCredit Consumer Financing după obţinerea, în mod gratuit, a unui certificat electronic calificat emis de TRANS SPED SRL, prestator de servicii calificat.

Concret, clienţii care aplică pentru un produs de creditare din oferta UniCredit Consumer Financing IFN (Credit de Realizări Personale sau Credit Verde) în perioada 1 iulie - 31 iulie 2020, pot beneficia de un discount de 2 puncte procentuale faţă de dobânda standard aferentă produsului respectiv, dacă semnează documentaţia de creditare folosind semnătura electronică calificată, în prezenţa reprezentantului UniCredit. Mai mult, în cazul produsului Credit de Realizări Personale, reducerea de dobândă se poate cumula cu o serie de alte reduceri existente - ca de exemplu în condiţiile în care clientul virează salariul într-un cont curent deschis la UniCredit Bank, acesta beneficiază de o reducere suplimentară de 2 puncte procentuale faţă de dobânda standard. Pentru a semna documentaţia de credit cu semnătura electronică calificată, clientul trebuie să deţină un număr de telefon mobil, o adresă validă de e-mail şi să fie de acord cu acest proces de semnare electronică.

Eugenia Bolboros, Membru Directorat UniCredit Consumer Financing: "Strategia noastră de digitalizare a activităţii este clară şi asumată, şi am făcut paşi importanţi în această direcţie - oferind, în mod gratuit, încă de acum doi ani, clienţilor noştri posibilitatea de a semna electronic documentaţia de creditare. Vrem să încurajăm utilizarea acestei soluţii, pentru că ea aduce clare beneficii de timp ţi comoditate, şi, în acest context, răsplătim acum printr-un discount de dobândă la toate produsele din oferta noastră utilizarea semnăturii electronice calificate în semnarea documentaţiei de creditare".

Această nouă campanie se integrează în strategia de digitalizare a UniCredit Consumer Financing, în contextul căreia compania şi-a propus să încurajeze clienţii să realizeze, într-o măsură cât mai mare, operaţiuni fară suport pe hârtie, implementând încă din martie 2018 un flux care permite semnarea electronică a documentaţiei de creditare.

Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul UniCredit.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Deci clientul vine la bancă și, in loc sa semneze pe hârtie scoate un token de semnătură digitală și semnează electronic.

    Mare chestie digitală, să-mi bag picioarele.

    ANAF nu s-a gândit la soluția asta? 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb