UniCredit susţine următoarea generaţie de navigatori în Cupa Americii pentru Tineri

F.D.
Bănci-Asigurări / 16 februarie

UniCredit susţine următoarea generaţie de navigatori în Cupa Americii pentru Tineri

UniCredit face debutul în navigaţie susţinând cea de-a treia ediţie a Cupei Americii pentru Tineret, în calitate de partener pentru Regatta UniCredit Youth America's Cup, conform unui comunicat de presă al băncii.

Potrivit sursei citate, UniCredit Youth America's Cup se va desfăşura în perioada 17 - 26 septembrie la Barcelona şi este dedicată tinerilor cu vârste cuprinse între 18 şi 25 de ani. Cursele celei de-a 37-a ediţii a Cupei Americii pot fi urmărite gratuit, de pe plajă de spectatori. Evenimentul este, de asemenea, transmis live şi gratuit la nivel global pe canale online.

UniCredit Youth America's Cup va prezenta cei mai buni tineri navigatori din lume din 12 ţări şi va fi un test pentru spiritul de echipă, intuiţie, leadership şi aptitudini sportive, echipele concurând pentru supremaţie în cursele de iahturi. UniCredit este preocupat să deblocheze potenţialul tinerilor, iar această cursă va promova următoarea generaţie de talent în navigaţia din lume.

UniCredit este încântat să fie Partener Global şi Partener Bancar Global al Cupei Americii - unul dintre cele mai prestigioase evenimente sportive din lume.

Sustenabilitatea şi promovarea dezvoltării economice şi sociale durabile sunt temele aflate în atenţia celei de-a 37-a ediţii Louis Vuitton America's Cup - în total acord cu angajamentele UniCredit.

Pe lângă cele şase echipe consacrate în Cupa Americii (Noua Zeelandă, Marea Britanie, SUA, Italia, Elveţia şi Franţa), au mai fost înscrise încă şase echipe din Spania, Ţările de Jos, Canada, Germania, Suedia şi Australia, pentru a selecta şi descoperirea viitoare talent. UniCredit Youth America's Cup va fi unul dintre cele mai importante momente ale celei de-a 37-a ediţii Louis Vuitton America's Cup de la Barcelona (AC37), ​​oferind o platformă importantă de promovare pentru următoarea generaţie de navigatori profesionişti de elită.

"Sunt mândru să văd că generaţiile tinere se apropie de un sport care se bazează pe spiritul de echipă, intuiţie şi urmărirea cu hotărâre a unui obiectiv comun", a declarat Andrea Orcel, CEO UniCredit Group. "Suntem mândri să colaborăm cu un eveniment care să creeze talentul şi să acorde prioritate practicilor durabile pentru mediu. Acest lucru este pe deplin aliniat cu strategia UniCredit".

Rundele de calificare vor avea câte opt curse pentru cele două grupe, iar primele trei echipe din fiecare grupă vor concura în Seria Finală de patru curse. În 26 septembrie, Marea Finală UniCredit Youth America's Cup se va desfăşura cu primele două echipe calificate într-o cursă în care câştigătorul ia titlu şi trofeul UniCredit Youth America's Cup. UniCredit va proiecta şi va crea acest trofeu care va fi prezentat în primăvara acestui an.

CEO-ul evenimentului Cupa Americii, Grant Dalton, aşteaptă cu nerăbdare acest punct culminant al calendarului plin de acţiuni la AC37. "UniCredit Youth America's Cup înseamnă descoperirea talentelor pentru Cupa Americii, o oportunitate pentru navigaţii din toate cele 12 ţări de a pune bazele pentru noi potenţiale echipe participante în Cupa Americii şi pentru a acumula experienţă pentru viitoarele competiţii Cupa America.

Un echipaj de AC40 care concurează pe malul mării la Barcelona cu cei mai buni marinari tineri din lume va fi un spectacol în sine, iar angajamentul UniCredit de a inspira şi de a cultiva talentul tinerilor îl face partenerul perfect pentru acest eveniment special."

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb