UniCredit Ţiriac Bank îşi face societate de credite de consum

N.I.
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 23 mai 2008

UniCredit Ţiriac Bank vrea să deschidă o societate de credite de consum pentru a minimiza utilizarea capitalului, ca efect al strategiei grupului de consolidare pe segmentele pe care este deja prezent şi de intrare pe noi zone de activitate, a spus ieri preşedintele executiv al băncii. "Vom deschide o societate de consumer finance care minimizează utilizarea capitalului pentru a beneficia de know how-ul grupului", a menţionat preşedintele executiv al UniCredit Ţiriac Bank, Răsvan Radu, citat de NewsIn.

De asemenea, UniCredit va intra şi pe segmentul societăţilor mici, în condiţiile în care la nivelul companiilor medii este deja prezent. Pentru a susţine această extindere de activitate, UniCredit îşi va dezvolta reţeaua cu 300 de unităţi în perioada 2008-2010, a menţionat şeful UniCredit Ţiriac Bank.

"Strategia de creştere pe care am elaborat-o urmăreşte consolidarea pe zonele pe care deja suntem prezenţi şi intrarea pe noi zone de activitate. Ne propunem să atacăm segmentul de produse specifice", a adăugat Radu.

Pentru UniCredit, anul 2008 este unul de început în ceea ce priveşte creşterea. "Nu punem accent numai pe cota de piaţă şi pe volumul activelor decât dacă sunt o consecinţă a necesităţii business-ului în general. Din nou, ca şi realizări de grup, ne propunem să creştem ponderea veniturilor din comisioane, care în prezent au ajuns la un nivel ridicat, de 60%, prin adăugarea produselor din bancan­ssurance", a spus Radu.

UniCredit şi Munich Re intră pa piaţa românească a asigurărilor de viaţă printr-o companie mixtă

Grupul UniCredit şi divizia Ergo a Munich Re au lansat pe piaţa românească o societate mixtă, Ergo Asigurări de Viaţă, care va vinde poliţe de asigurare începând din al doilea trimestru al acestui an, a spus Răsvan Radu. Compania germană de asigurări Ergo Versicherungsgruppe este controlată în proporţie de 93,7% de grupul de reasigurări Munich Re. Unicredit Grup a dorit, de altfel, să încheie un parteneriat de bancassurance la nivel global cu Ergo, nu numai regional, care constă în colaborarea pe zona asigurărilor de viaţă, generale şi produse de pensii, iar modul de cooperare este o companie mixtă locală.

"Am observat că ne lipsesc o serie de produse din portofoliu, printre care produsele de asigurări şi real estate", a declarat Radu, care a menţionat că UniCredit a preferat să nu înceapă acest tip de afacere de la zero.

Pe segmentul de asigurări, grupul UniCredit încheiat un parteneriat cu grupul Munch Re pentru zona Europei Centrale şi de Est şi cu alte societăţi pentru restul ariei de răspândire la nivel mondial.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb