UniCredit Ţiriac Bank, pachete noi pentru clienţii corporate

(A.G.)
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 1 iunie 2010

UniCredit Ţiriac Bank a lansat patru pachete adresate clienţilor corporate, respectiv companiilor cu o cifră de afaceri de peste trei milioane de euro, care înglobează toate produsele necesare pentru gestionarea operaţiunilor curente, se arată într-un comunicat al băncii.

Un avantaj al utilizării pachetelor este preţul unic (de tip abonament) mult mai mic faţă de cel al produselor achiziţionate separat, respectiv reduceri de peste 40% la preţul produselor incluse în pachet şi reduceri de până la 50% la preţul produselor adiţionale pachetului, arată Agerpres.

Potrivit băncii, un alt beneficiu este economia de timp. Clientul nu mai trebuie să se deplaseze la bancă pentru a efectua operaţiunile curente, având la dispoziţie aplicaţia BusinessNet, iar cardurile permit efectuarea operaţiunilor cu numerar prin bancomatele UniCredit Ţiriac Bank, precum şi prin terminalele Non-stop Banking.

În funcţie de varianta aleasă, aces­te pachete includ produse şi servicii de bază, pornind de la administrarea contului curent şi utilizarea aplicaţiilor online, până la plăţi în lei, operaţiuni cu instrumente de debit şi monitorizarea acestora în timp real, precum şi carduri business.

De asemenea, pe lângă utilizarea pachetelor în formă standard, clientul poate opta pentru anumite servicii adiţionale, la preţuri competitive.

UniCredit Ţiriac Bank face parte din reţeaua UniCredit Group. În România, grupul oferă o gamă largă de produse specializate şi servicii şi prin intermediul partenerilor - UniCredit Leasing Corporation, UniCredit CA-IB Securities Româ­nia, UniCredit CAIB România, UniCredit Insurance Broker, Pioneer Asset Management, UniCredit Consumer Financing (UCFin) şi UniCredit Business Partner.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb