UPDATE Antonescu susţine o conferinţă de presă

F.A.
Politică / 16 iulie 2012

UPDATE

Crin Antonescu a explicat, privind imaginea externă a României: "Din punctul meu de vedere, am avut discuţii şi comunicare nu doar cu ambasadorii acreditaţi la Bucureşti, ci şi cu Guvernele lor".

UPDATE

Preşedintele interimar a declarat: "S-a vorbit de minciuni rostite de la acest pupitru. Nu doresc să polemizez de la acest pupitru, îi voi da răspunsul lui Traian Băsescu cu altă ocazie. De la acest pupitru nu am făcut nicio declaraţie referitoare la Radu Mazăre. În seara zilei de 13 iulie, am spus că nu există un document oficial în care să i se pună condiţii premierului, am spus adevărul".

UPDATE

Antonescu: "Am văzut că există o anumită tulburare şi acuzaţii în legătură cu participarea mea la un miting la Timişoara, acuzaţia că preşedintele interimar nu ar avea voie, că nu s-ar cuveni. Trebuie să spun că am participat la un miting organizat de societatea civilă în Timişoara pentru a-mi spune foarte limpede părerea despre două teme: că cetăţenii României trebuie să vină, indiferent de opţiunea lor si să se exprime la referendum, şi în al doilea rând, să vorbesc oamenilor despre drepturile inalienabile ale României, despre faptul că nimeni, nici Băsescu, nici Macovei nu pot scoate România din UE sau civilizaţia democratică, pentru că nu ei au dus-o acolo şi pentru că România merită pe deplin acest statut. Nu ştiu dacă voi participa sau nu la mitinguri în timpul campaniei pentru referendum".

UPDATE

Crin Antonescu a declarat: "Am discutat de OUG prin care se scoteau de sub jurisdicţia CCR hotărârile Parlamentului. Am luat act de decizia CCR conform căreia anumite hotărâri trebuie să rămână supuse controlului constituţional şi altele nu. Preşedinţii Camerelor m-au asigurat că textul OUG va fi modificat în sensul integral, în forma exactă cerută de CCR. Odată cu deciziile Parlamentului mâine, poimâine şi acest subiect va fi închis. Nici eu, nici premierul nu dictăm Parlamentului, oameni care nu cunosc Constituţia îmi cer asta mie".

UPDATE

Crin Antonescu a declarat: "România este o ţară care s-a achitat de toate obligaţiile sale la nivelul Uniunii Europene, este o ţară care a dat, cel puţin până acum, mai mult decât a primit".

UPDATE

Preşedintele interimar: "România se află sub un asalt de dezinformare, într-o situaţie extem de dificilă, în care a fost adusă de iresponsabilitatea unor oameni disperaţi că îşi pierd scaunul. Ceea ce au făcut aceşti oameni în presă şi mediile politice internaţionale este un lucru pe care nu l-aş putea califica decât din punct de vedere moral crimă împotriva acestei ţări".

UPDATE

Crin Antonescu, preşedintele interimar a menţionat: "Comisia de la Veneţia spune foarte clar că nu se recomandă atingerea unui cvorum pentru că ar putea să facă inefectiv votul celor care se pronunţă şi să încurajeze tactici absenteiste. Totuşi, în faţa deciziei Parlamentului şi CCR am socotit că e mai puţin important punctul meu de vedere, am promulgat legea şi am închis unul din subiectele fierbinţi de dezbatere".

UPDATE

"Salut măsurile fiscale adoptate de Guvern. Sunt măsuri aşteptate de mulţi ani de mediul de afaceri. Am promulgat legea de modificare a legii referendumului", a precizat Antonescu.

...

Crin Antonescu, preşedintele interimar susţine o conferinţă de presă la Palatul Cotroceni, despre organizarea referendumului.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

30 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9769
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4906
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2932
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9203
Gram de aur (XAU)Gram de aur364.5107

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb