UPDATE Băsescu, conferinţă de presă

F.A.
Politică / 11 iulie 2012

Băsescu, conferinţă de presă

UPDATE

Băsescu: "Aş vrea să vă imaginaţi ce se întâmplă dacă pierd: urmează trei luni până la alegerile prezidenţiale, instabilitate, şi gândiţi-vă ce credibilitate pentru servirea intereselor României vor avea Antonescu sau Ponta mergând la Bruxelles. Cum ar arăta România la Bruxelles cu un premier plagiator şi cu un preşedinte interimar care a participat deplin la tentativa de subordonare a instituţiilor statului?".

UPDATE

Traian Băsescu a declarat: "Puteam să dau guvernarea tot USL, dar poate puteam să am exigenţa să fie un alt politician decât Victor Ponta".

Luând un copil în braţe, Băsescu a continuat: "Nu am crezut că va vinde pur şi simplu stabilitatea ţării pentru a-şi crea condiţii să acapareze toate instituţiile statului, tot timpul obiectivul meu a fost să menţin stabilitatea, pentru că ştiu ce înseamnă o ţară în criză. Nu am crezut că pentru Antonescu şi Ponta dorinţa de a acapara instituţiile statului e mai mare decât dorinţa de a menţine ţara stabilă. E cea mai puternică probă de lipsă de maturitate politică, când pentru satisfacerea unor nevoi sacrifici interesele personale. E nepermis".

UPDATE

Preşedintele suspendat din funcţie a menţionat că are încredere în Mihai Răzvan Ungureanu.

"Contez pe sprijinul tuturor oamenilor care vor o Românie democratică, cu instituţii neanexate, şi din acest punct de vedere Mihai Răzvan Ungureanu e un om pe care contez. Şi nu numai el, uitaţi-vă şi la Horia Neamţu", a explicat Băsescu.

UPDATE

Băsescu: "România nu a mai minţit în afară după 2004, România nu a mai utilizat limbaj dublu. Domnul Ponta trebuie să înţeleagă, în primul rând, că trebuie să fie cinstit. Fac apel la domnul Ponta, la domnul Antonescu, la domnul Voiculescu, Dragnea, să fie cinstiţi în relaţia cu românii".

UPDATE

Traian Băsescu a adăugat: "Ponta încă mai crede că relaţia cu Bruxellesul încă poate fi ca cea din 2004, când PSD practica limbajul dublu. Azi, domnul Ponta a făcut cea mai mare greşeală încercând să convingă liderii europeni că trebuie să convoace Parlamentul. Guvernul trebuie să emită alte două ordonanţe de urgenţă de anulare. Toate aceste lucruri arată că domnul Ponta a rămas în epoca de până la 2004".

UPDATE

Băsescu: "Am văzut azi cum domnul Ponta a mutat necinstea până la Bruxelles. El crede că acolo sunt oameni cu care discuţi cum discută el în PSD, adică necinstit. Le explică faptul că trebuie să cheme Parlamentul ca să pună în claritate condiţiile impuse de CCR".

UPDATE

Preşedintele suspendat a precizat: "Au încercat să modifice condiţiile de participare la referendum prin ordonanţe de urgenţă. Încearca să spună că listele care au fost valabile pe 10 iunie nu mai sunt valabile pe 29 iulie şi vor să reducă numărul de electori la 15 milioane. E necinstit şi românii nu vor accepta un astfel de joc şi e necinstit pentru că electorii sunt înregistraţi la Interne, şi nu la Institutul de Statistică".

UPDATE

"Obiectivul meu este să câştig referendumul. Românii nu vor participa la acest joc necinstit", consideră Băsescu.

UPDATE

"Am dedicat mandatul procesului de modernizare a României. Vă pot spune că România a făcut mulţi paşi, înapoi din punct de vedere al credibilităţii. Ceea ce a făcut USL nu este cinstit", a adăugat Traian Băsescu.

...

Preşedintele suspendat, Traian Băsescu, susţine o conferinţă de presă, la sediul său de campanie din strada Comaniţa, numărul 9.

"În această campanie, care va avea ca finalitate referendumul din 29 iulie, eu nu apăr un scaun. Am de apărat România europeană. Acea Românie pe care am început s-o construiesc împreună cu instituţiile statului", a menţionat Băsescu.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb