UPDATE MECMA: Bogdan Ionescu a îndeplinit toate condiţiile participării la concurs

L.D.
Macroeconomie / 3 aprilie 2010

Biroul de Presă al MECMA face câteva precizări, prin intermediul unui comunicat de presă remis redacţiei, cu privire la demisia lui Bogdan Ionescu.

Bogdan Adrian Ionescu şi-a depus, la cabinetul ministrului Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri (MECMA), cererea de încetare a raporturilor de serviciu, prin demisie din funcţia publică de execuţie de expert asistent (post temporar vacant) la Direcţia Generala Relaţii Externe din Ministerul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri.

Bogdan Ionescu a ocupat postul temporar vacant, aferent funcţiei publice de execuţie de expert asistent în urma unui concurs organizat în temeiul HG 611/2008 în data 25 februarie 2010 şi anunţat conform prevederilor legale mai sus menţionate în Monitorul Oficial, partea a III-a, nr. 26 din 26.01.2010, într-un cotidian cu difuzare naţională în data de 27 ianuarie 2010, precum şi pe site-ul MECMA, unde se poate vizualiza şi în prezent.

Posibilitatea organizării concursului, cu respectarea prevederilor art. 22 din OUG 34/2009 alineatul 2, a fost data de plecarea din instituţie a unui număr de 7 angajaţi, funcţionari publici, care fie s-au transferat la cerere sau în interesul serviciului, fie au îndeplinit condiţiile de pensionare, fie au solicitat încetarea raporturilor de serviciu cu acordul parţilor.

Bogdan Ionescu a îndeplinit toate condiţiile necesare pentru ocuparea postului, respectiv studii superioare de lungă durată, minimum un an vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării funcţiei publice şi cunoaşterea a doua limbi străine de circulaţie internaţională.

Potrivit comunicatului, toate concursurile organizate de MECMA pentru ocuparea funcţiilor publice vacante sau temporar vacante se desfăşoară în condiţiile de publicitate mai sus menţionate, orice persoană care îndeplineşte condiţiile prevăzute de Statutul funcţionarului public poate candida pentru ocuparea unui astfel de post în cadrul MECMA.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Ne indoim serios de afirmatiile purtatorului de cuvant al MECMA. Cate limbi straine cunoaste Bogdan Ionescu nu stim. Daca detine certificat ORNISS nu stim, etc. Este cazul ca dl ministru Videanu sa rupa tacerea! Ne indoim ca o va face! Tocmai de sarbatorile pascale!Il

    hai sa fim seriosi..se vede de la o posta ca e pe pile..nu cred ca stie ceva..asa ca lasati/l acolo de unde a plecat.sunt multi capabili si care cred in ceea ce fac ,dar nu au loc de astia.ce rost are sa mai asteptam parerea politicienilor, sa ne mai minta si aia..a incercat nu i/a mers si sa se intoarca la locul lui..felicitari celor care au facut publica asemena escrocherie

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

11 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9740
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5032
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3246
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8944
Gram de aur (XAU)Gram de aur365.2626

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb