Începe noul an şcolar cu mobilierul LEMS: spaţii organizate pentru succesul copiilor!

A.F.
Comunicate de presă / 12 septembrie

Începe noul an şcolar cu mobilierul LEMS: spaţii organizate pentru succesul copiilor!

Începutul noului an şcolar este un moment important pentru fiecare copil şi părinte. LEMS înţelege că un spaţiu de studiu, odihnă şi joacă bine organizat este esenţial pentru succesul academic şi starea de bine a copilului.

Mobilierul LEMS se distinge prin calitate, durabilitate şi design ergonomic, oferind soluţii practice pentru orice cameră de copil sau adolescent. Fie că este vorba despre un spaţiu de studiu, relaxare sau joacă, fiecare piesă este gândită pentru a optimiza confortul copilului şi eficienţa în performanţa şcolară. Soluţiile oferite de LEMS pot fi personalizate pentru toate vârstele şi stilurile de viaţă.

"Fie că aveţi un copil care abia începe şcoala sau un adolescent care se pregăteşte pentru examene importante, LEMS are soluţii personalizate pentru fiecare personalitate şi stil", au declarat reprezentanţii companiei.

Creează un spaţiu de studiu eficient acasă

Biroul gaming Elijah este alegerea ideală pentru un spaţiu de relaxare sau de studiu organizat şi funcţional. Cu un design deosebit şi seturi de lumini LED colorate, acesta este perfect pentru camerele de tineret. Formatul ergonomic asigură o poziţie corectă a coloanei şi este prevăzut cu orificii pentru gestionarea cablurilor, suport pentru ceaşcă, suport pentru căşti şi telecomandă pentru seturile de lumini.

Scaunele de birou din portofoliul LEMS sunt potrivite pentru toate nevoile, gusturile şi bugetele. Acestea au caracteristici precum spătare şi braţe ajustabile, perne din spumă cu memorie, suport lombar integrat, baze solide din oţel şi multe altele.

Camere de tineret moderne şi funcţionale

Camera de tineret Domino Havana L264, cu fronturi de caşmir super lucioase şi carcasă de stejar Havana, oferă un spaţiu perfect pentru teme, jocuri şi recreere. Etajerele asigură un spaţiu ideal de depozitare, fără a aglomera vizual încăperea.

Canapeaua extensibilă Play, cu ladă pentru depozitare, este o piesă de mobilier versatilă şi funcţională, ideală pentru spaţiile limitate sau pentru cei care doresc o soluţie practică şi elegantă. Aceasta combină designul modern cu utilitatea, oferind atât un loc confortabil pentru relaxare, cât şi un spaţiu generos de depozitare. Canapeaua are o structură solidă, formată din elemente din lemn de fag şi PAL, o ladă de depozitare accesibilă prin glisarea şezutului, un spătar format din cadru batant şi perne, care împreună cu şezutul formează un adevărat pat matrimonial. Dimensiunea utilă pentru dormit este de 200 x 160 cm, iar variantele de stofă şi imitaţiile de piele sunt de cea mai bună calitate, asigurând rezistenţă în timp şi o întreţinere uşoară.

Organizează-ţi eficient spaţiul

O comodă este o piesă de mobilier esenţială în orice locuinţă, combinând funcţionalitatea cu estetica. Aceasta oferă un spaţiu de depozitare generos şi bine organizat, fiind totodată un loc perfect pentru a expune obiecte decorative, cum ar fi rame foto, lămpi, oglinzi sau alte elemente care adaugă personalitate camerei tale.

LEMS recomandă Comoda 150/H71 s&d, extensia mică pentru comodă H81s&d sau extensia mare pentru comodă H81 s&d, pentru a se potrivi cât mai bine spaţiului şi nevoilor dumneavoastră de depozitare.

LEMS vă aşteaptă în magazinele din întreaga ţară sau online pe site-ul www.lemet.ro, pentru a descoperi întreaga gamă de mobilier pentru un nou an şcolar.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

12 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9742
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5156
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2830
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8940
Gram de aur (XAU)Gram de aur365.6995

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb