UPDATE Năstase: "Pentru PSD a venit din nou timpul acţiunii"

F.A.
Politică / 9 noiembrie 2013

Update 14:15 Năstase: "Am o scrisoare a lui Traian Băsescu în care spune că îi este greaţă de el însuşi"

Fostul preşedinte al PSD Adrian Năstase a declarat, sâmbătă, după Consiliul Naţional al partidului, că nu s-a simţit jignit de calificativul folosit de preşedintele Traian Băsescu la adresa sa, adăugând că are o scrisoare de la şeful statului în care acesta spune că îi este greaţă de el însuşi.

Întrebat dacă s-a simţit jignit de calificativul folosit de Traian Băsescu, şi anume "înalt prea sinucisul", Adrian Năstase a răspuns: "Nu, în ceea ce-l priveşte pe Traian Băsescu de multă vreme nu mă mai miră absolut nimic. Mai ales că am o scrisoare de-a lui, la un moment dat, în care spune că îi este greaţă de el însuşi, după un alt moment. Cândva, o să discutăm mai mult despre asta. Când va fi cazul", a spus Năstase, potrivit surselor de presă.

Adrian Năstase nu a dorit să dea mai multe amănunte.

----

Update 12:09 Adrian Năstase: "Un program de guvernare niciodată nu a fost respectat sută la sută"

Adrian Năstase a mai declarat că partidele se vor diferenţia prin modul în care reuşesc să convingă la guvernare şi că un program niciodată nu a fost respectat sută la sută.

"Un program de guvernare niciodată nu a fost respectat sută la sută, dar angajamentul pe acest program, felul în care obiectivele din program sunt urmărite, va reprezenta un criteriu esenţial de diferenţiere", a spus Năstase.

Domnia sa a precizat că mesajul principal pe care vrea să-l transmită este acela de a aloca toate resursele pe care le are PSD pentru succesul guvernării, nu pentru certuri politice.

"Trebuie evitate replici acide, atacuri publice între membrii coaliţiei. Nu trebuie să dăm apă la moară, nu trebuie să creăm un sentiment de neîncredere celor care aşteaptă de la noi realizări, tăieri de panglici, cum spunea un coleg de-al nostru ieri", a mai spus Năstase.

---

Adrian Năstase, fostul preşedinte al Consiliului Naţional al PSD, a declarat, astăzi, că a venit, din nou, timpul acţiunii pentru PSD şi că partidul "nu are voie să dezamăgească".

"Noi nu am fost cel mai iubit partid, dar am fost respectaţi întotdeauna. Pe de altă parte, dacă îmi permiteţi o opinie, partidul nu ar trebui să intre într-o spirală a conflictului cu alte partide. Oamenii nu vor judeca partidul după un show cu numere de oratorie, ci după felul în care guvernăm. Această guvernare a fost primită ca o mare speranţă şi PSD nu are voie să dezamăgească", a spes domnia sa.

În plus, Năstase a afirmat că există o comunitate formată din mai multe generaţii în PSD.

"Partidul nostru funcţionează în comunitatea a cinci generaţii. Cea a domnului Iliescu, generaţia mea, generaţia lui Mircea Geoană, generaţia lui Victor Ponta dar şi generaţia celor de până la 25 - 30 de ani, care vor continua această filosofie. Eu cred, dragi prieteni, că solidaritatea între generaţii este cea care poate să dea în continuare vigoare partidului nostru iar evenimentul de azi confirmă această unitate şi solidaritate în interiorul partidului".

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Locul dlui A.Nastase este dupa gratii pentru ce a facut in timpul guvernarii sale.Ar fi de dorit sa-i ia dupa gratii si pe urmasi...In special

    pt.infamul referendum trucat ce a durat 2 zile privind dreptul cetatenilor straini de a cumpara pamint inaprivtiza Romia,de distrugere a indutriei natonale prin privatizari frauduloase,cazul ARO Campulung siTractorul Brasov sunt elocvente! Vorba aia:Se aude pe ulita/Ca din ce-a vandut Adita/O sa`mparta tuturor/La pastele cailor!/ Dl Daroga Daion are dosarul sau personal foarte gros...Ar fi multe de scris... Ne oprim aici.Dar vom reveni. 

    1. randul4: pamant in Romania,de distrugere a industriei nationale prin privatizari frauduloase,etc.Cu scuzele de rigoare,Cativa Autori,sau C.A.

    Va rog sa il lasati nepublicat pe Bombonel.Nu este de citit un asemenea om.Chiar nu intelegeti ca nu se poate sa il dati pe acest comunist in ziar :(

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb