UPDATE O mamă însărcinată şi cei trei copii ai săi au murit loviţi de un tren care circula pe magistrala 800

A.I.
Miscellanea / 17 august 2017

O mamă însărcinată şi cei trei copii ai săi au murit loviţi de un tren care circula pe magistrala 800

Actualizare 18:18 Surse: Femeia care s-a aruncat în faţa trenului împreună cu cei trei copii intentase divorţ, însă a renunţat la acţiune

Femeia care s-a aruncat în faţa trenului, împreună cu cele trei fetiţe ale sale, în zona comunei ilfovene Brăneşti, a vrut să divorţeze de soţul său, care era foarte gelos, însă a renunţat la acţiunea de divorţ pe care o intentase în urmă cu câţiva ani, susţin surse din rândul poliţiei citate de News.ro.

Alexandra Braunstein, femeia de 30 de ani care s-a aruncat în faţa trenului împreună cu cele trei fetiţe ale ei - Georgiana Mihaela, în vârstă de zece ani, Ana Maria, de opt ani, şi Andreea Nicoleta, în vârstă de trei ani - era însărcinată, iar anchetatorii au găsit la locul accidentului un bilet de adio în care aceasta spunea că regretă gestul şi menţiona că nu îşi doreşte şi cel de-al patrulea copil, că nu mai suportă modul său de viaţă, fiind bolnavă şi că nu vrea ca fetiţele să sufere aşa cum suferă ea.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, femeia a intentat divorţ în anul 2009 din cauza soţului său, care era foarte gelos, însă a renunţat la acţiune.

Femeia locuia împreună cu soţul său şi cu cei trei copii în Sectorul 5 al Capitalei, iar duminică au vizitat-o pe mama acesteia, în Brăneşti. În aceeaşi zi, soţul femeii s-a întors în Bucureşti, iar ea a rămas acolo.

Alexandra Braunstein suferea de depresie, fiind internată în trecut de două ori la Spitalul de Psihiatrie Obregia pentru tratament şi urmând să fie dusă din nou la spital.

Cadavrele celor patru persoane au fost preluate de către S.M.L. Ilfov, pentru necropsie şi pentru stabilirea cauzei decesului.

Procurorii Parchetului Tribunalului Ilfov au deschis dosar penal in rem, pentru infracţiunea de omor, fiind efectuate cercetări pentru omor şi ucidere din culpă.

(S.A.)

--------------

Actualizare 15:31 Femeia care s-a aruncat în faţa trenului la Brăneşti suferea de depresie şi nu îşi dorea încă un copil

Femeia care s-a aruncat în faţa trenului la Brăneşti, împreună cu cei trei copii, suferea de depresie şi nu îşi dorea încă un copil, le-a declarat mama sa anchetatorilor, potrivit News.ro.

Aceasta a povestit că fiica sa a fost internată în trecut de două ori la Spitalul de psihiatrie Obregia pentru tratament şi că urma să fie dusă din nou la spital.

Tot mama tinerei a spus că aceasta nu îşi dorea şi al patrulea copil.

Soţul acesteia era singurul care lucra şi aducea un venit, iar alte voci afirmă că cei doi soţi se certau, bărbatul devenind gelos după ce a găsit nişte jurnale ale femeii.

De asemenea, cumnatul femeii a declarat la Antena 3 că, la început, familia acesteia nu a fost de acord cu relaţia ei. El a mai spus că fratele său i-a cerut împrumut bani pentru ca femeia să facă o întrerupere de sarcină, dar că nu l-a putut ajuta: "La început, când s-au cunoscut, nu au fost de acord părinţii ei. Era mai tăcută. Vorbea doar cu noi. Era mai timidă, ruşinoasă. (...) Era însărcinată. Ce ştiu de la fratele meu, acum vreo lună de zile m-a rugat să îl împrumut cu nişte bani. Nu voia să mai facă un copil. Nu am avut bani atunci să îl ajut. Şi a spus atunci: «Uite, Robert, din cauza ta trebuie să lăsăm şi copilul asta». Oricum, aşa vrut Dumnezeu".

Pe de altă parte, fratele femeii a susţinut că aceasta avea o relaţie foarte bună cu soţul ei, că "se înţelegeau bine".

(S.A.)

-------------

Actualizare 15:00 Mecanicul trenului: "Femeia şi copiii au ieşit din pădure şi s-au aruncat direct în faţa trenului"

Mecanicul care conducea locomotiva trenului implicat în accidentul de la Brăneşti soldat cu moartea unei femei şi a celor trei copii ai ei povesteşte că femeia şi copii au apărut din pădure şi, în pofida avertizărilor sonore, s-au aruncat în faţa trenului.

Cu lacrimi în ochi, bărbatul a spus că cei patru s-au aruncat în faţa în trenului, relatează News.ro.

Întrebat dacă a apucat să-i avertizeze sonor, mecanicul locomotivei a răspuns: "Bineînţeles că i-am claxonat. Au ieşit din pădure direct în faţa mea. Ce să fac?".

El a povestit că femeia avea un copil în braţe, iar pe ceilalţi doi îi ţinea de mână şi s-au aruncat toţi în faţa locomotivei.

(S.A.)

------------

Actualizare 13:30 Femeia moartă împreună cu cei trei copii ai săi a scris în biletul de adio că îi pare rău şi că nu mai poate suporta

Femeia care a murit, joi dimineaţă, împreună cu cei trei copii ai săi lovită de un tren care circula pe ruta Bucureşti - Constanţa era din Brăneşti şi în biletul de adio pe care anchetatorii l-au găsit asupra ei scria că îi pare rău şi că nu mai poate suporta, scrie News.ro.

Femeia se numeşte Alexandra Braustea, din localitatea ilfoveană Brăneşti, şi avea trei fetiţe - Georgiana Mihaela, în vârstă de zece ani, Ana Maria, de opt ani, şi Andreea Nicoleta în vârstă de trei ani, scrie agenţia de presă.

Potrivit anchetatorilor, femeia scria în biletul de adio găsit în buzunar că îi pare foarte rău, dar că nu mai poate suporta, relatează sursa citată.

(A.I.)

---

Actualizare 12:30 Ministrul Transporturilor a dispus constituirea unei celule de criză ca urmare a accidentului feroviar

Răzvan Cuc, Ministrul Transporturilor a dispus constituirea unei celule de criză ca urmare a accidentului feroviar în care şi-au pierdut viaţa patru persoane (un adult şi trei copii), precizează un comunicat de presă remis Redacţiei.

Din celula de criză, constituită la nivelul Ministerului Transporturilor, fac parte: Răzvan Cuc, Ministerul Transporturilor, Dragoş Titea - Secretarul de stat coordonator al domeniului feroviar şi reprezentanţi ai instituţiilor implicate - CFR Călători, CFR Infrastructură, AFER si AGIFER.

Circulaţia s-a reluat în zonă, după ce trenul a plecat spre Constanţa.

(A.I.)

---

Actualizare 12:05 Femeia care a murit lovită de tren împreună cu cei trei copii era însărcinată

Femeia care a murit joi dimineaţă lovită de un tren interregio între localităţile ilfovene Brăneşti şi Pasărea, împreună cu cei trei copii ai săi, era însărcinată, iar anchetatorii ar fi găsit la locul accidentului un bilet de adio, transmite News.ro.

Managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov, Alis Grasu, a declarat pentru agenţia de presă că din informaţiile pe care le-a primit de la locul accidentului femeia era însărcinată.

Sursa citată a precizat că cei trei copii au vârste de doi, cinci şi zece ani, vârsta femeii nefiind încă stabilită.

Surse din Poliţie au declarat că anchetatorii ar fi găsit la faţa locului un bilet de adio lăsat de către femeie.

(A.I.)

---

Patru persoane au murit după ce au fost lovite de un tren interregio care circula pe magistrala 800 Bucureşti - Constanţa, între localităţile ilfovene Pasărea şi Brăneşti, potrivit surselor din presă.

La ora actuală, traficul feroviar în zonă este blocat, iar cel puţin alte două trenuri au întârzieri mari, precizează News.ro.

Potrivit reprezentanţilor CFR Călători, joi, în jurul orei 9.30, un tren interregio care circula pe magistrala 800 Bucureşti Constanţa cu o viteză de aproximativ 160 de kilometri la oră a lovit mortal patru persoane între staţiile CFR Pasărea şi Brăneşti, deocamdată nefiind stabilite împrejurările exacte în care s-a petrecut accidentul, informează sursa citată.

La ora transmiterii acestei ştiri, traficul feroviar între Bucureşti şi Constanţa este complet blocat. Susele citate au precizat că trenul va pleca cu întârziere şi că pe ruta respectivă alte două trenuri erau progrmate să circule pe această rută, transmite agenţia de presă.

Primele informaţii arătau că pe magistrala 800 Bucureşti - Constanţa, în halta Braneşti, o minoră a fost lovită de tren şi a murit, iar ulterior, în spatele trenului, la aproximativ 500-600 de metri, au fost identificate încă trei persoane decedate, respectiv o femeie şi doi copii, conform sursei citate.

La ora transmiterii acestei ştiri se fac fac cercetări pentru identificarea persoanelor şi stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. Din primele date există ipoteza că femeia s-ar fi aruncat împreună cu copiii în faţa trenului, scrie agenţia de presă.

Alis Grasu, de la Ambulanţa Bucureşti, a declarat că echipajul medical de pe ambulanţă a găsit la faţa locului un copil de aproximativ zece ani şi o femeie a cărei vârstă nu a fost stabilită, iar cadrele medicale spun că ar mai fi două victime sub tren.

La ora transmiterii acestei ştiri, potrivit tabelei de Sosiri/ Plecări din Gara de Nord din Capitală, trenul interregio care urma să plece spre Mangalia la ora 8.30 are întârziere de 230 de minute, iar trenul interegio spre Constanţa, cu plecare la ora 10.38, are o întârziere de 65 de minute.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb