Ursus Breweries închiriază spaţiile de depozitare din Log Center Timişoara

V.B.
Companii #Imobiliare / 27 iunie 2014

Dezvoltatorul imobiliar Immofinanz Group anunţă semnarea unui nou parteneriat cu Ursus Breweries, care devine astfel chiriaş al Log Center Timişoara, una dintre cele mai importante proprietăţi logistice din ţară ale grupului, potrivit unui comunicat trimis redacţiei.

În iunie, Ursus Breweries (parte a grupului SABMiller) a devenit chiriaş al Log Center Timişoara, parte a reţelei internaţionale de clasă A a Immofinanz Group. Pe baza unui acord care vizează următorii 5 ani, Ursus va închiria spaţii de depozitare de 9.318 mp, precum şi o platformă exterioară de beton de 10 mii mp în proprietatea din Timişoara.

Log Center Timişoara este un proiect de dezvoltare industrială de amploare. Log Center Timişoara I include un teren de 43.000 metri pătraţi şi o clădire industrială cu amprenta la sol de aproximativ 18.500 metri pătraţi şi o suprafaţă închiriabilă brută de 20.000 metri pătraţi. În a doua fază a proiectului, Log Center Timişoara II va fi dezvoltat pe un teren de 70.000 de metri pătraţi, liber în acest moment. Reţeaua Log Center a Immofinanz Group include 12 parcuri logistice de clasă A, cu o suprafaţă închiriabilă de 700.000 de metri pătraţi, special construite pentru chiriaşii din Polonia, Rusia, Cehia, Slovacia, Ungaria şi România. Obiectivul Immofinanz Group este de a construi o reţea strategică de facilităţi moderne de distribuţie pentru clienţii săi, care includ furnizori de servicii de logistică, companii de distribuţie sau din industria uşoară şi retail din Europa Centrală şi de Est.

Immofinanz Group este una dintre cele mai importante companii din domeniul imobiliar din Europa şi este inclusă în indicele ATX (Austrian Traded Index) al Bursei de Valori din Viena. Compania este, de asemenea, tranzacţionată la Bursa de Valori din Varşovia. De la înfiinţarea sa, în 1990, Immofinanz Group şi-a constituit un portofoliu de proprietăţi cu o valoare de piaţă de aproximativ 7,4 miliarde de euro.

Immofinanz Group este unul dintre cei mai importanţi dezvoltatori şi investitori imobiliari din ţara noastră, cu un portofoliu de 89 de proprietăţi (17 proprietăţi, 11 proiecte în dezvoltare şi 61 proiecte în stadiu de analiză), estimat la 991,1 milioane de euro (657,2 milioane de euro în proprietăţi, 36,7 milioane euro în proiecte în dezvoltare, 297,2 milioane de euro în proiecte în stadiu de analiză). În noiembrie 2011, Immofinanz Group a achiziţionat Adama, un dezvoltator imobiliar din Europa de Sud-Est, cu operaţiuni importante pe piaţa rezidenţială din România.

Ursus Breweries, parte din grupul SABMiller plc, este unul dintre cei mai mari producători de bere din ţara noastră. Mărcile Ursus Breweries sunt: URSUS, Timişoreana, Ciucaş, Peroni Nastro Azzurro, Grolsch, Azuga, Redd's, Stejar, Pilsner Urquell şi Miller. Contribuţia Ursus Breweries la bugetul de stat a atins 259 milioane euro în 2012, provenind din accize, TVA, contribuţii la asigurările sociale şi alte taxe. SABMiller plc este una dintre cele mai mari companii producatoare de bere din lume, cu participaţii în societăţi producătoare de bere sau acorduri de distribuţie pe 6 continente. Mărcile Grupului includ beri premium internaţionale, precum: Grolsch, Miller Genuine Draft, Peroni Nastro Azzurro şi Pilsner Urquell, dar şi o gamă de mărci locale, precum Aguila (Columbia), Castle (Africa de Sud), Miller Lite (SUA), Snow (China), Victoria Bitter (Australia) şi Tyskie (Polonia). SABMiller plc este, de asemenea, una dintre cele mai mari companii din lume care îmbuteliază produse Coca-Cola.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb