Utilizatorii Cartelei COSMOTE pot vorbi cu 10 eurocenţi/minut în orice reţea naţională

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Telecomunicaţii / 26 martie 2008

COSMOTE România lansează tariful unic de 10 eurocenţi/minut pentru toate reţelele naţionale, cel mai mic tarif unic către orice reţea, aplicabil tuturor utilizatorilor Cartelei COSMOTE care au o extraopţiune activă.

"Mulţi utilizatori deţin două sau chiar trei telefoane mobile pentru a putea comunica, la tarife accesibile, cu prietenii lor care utilizează serviciile altor reţele de telefonie mobilă. COSMOTE vine acum cu o propunere menită să schimbe această practică, de multe ori incomodă. Astfel, oferim utilizatorilor Cartelei COSMOTE, care au o extraopţiune activă, posibiltatea să comunice mai mult cu cei dragi la cel mai mic tarif unic de pe piaţă, fără sa fie restricţionaţi de costurile de a apela alte reţele", declară Costas Kapetanopoulos, Director Marketing şi Comunicare COSMOTE România.

În plus, utilizatorii Cartelei COSMOTE care realizează reîncărcări ale contului lor cu minimum 5 euro în fiecare lună, timp de un an, primesc cel mai mare bonus disponibil pe piaţă, de cel puţin 24 de Euro într-un an, în funcţie de valoarea reîncărcării. Astfel, lunar, pentru prima reîncărcare cu o cartelă valorică de minim 5 euro, utilizatorul primeşte, pe lângă 20% din valoarea sumei reîncărcate, încă un euro bonus.

Utilizatorii noi ai Cartelei COSMOTE pot activa una dintre cele 2 extraopţiuni disponibile: All Inclusive, cu 300 minute + 300 SMS-uri în reţea şi 10 minute naţionale pentru numai 5 Euro / lună sau Top 5, ce le pune la dispoziţie 400 minute şi 400 de SMS-uri cu 5 prieteni COSMOTE, pentru 5 euro/lună. În acelaşi timp, utilizatorii existenţi îşi pot reactiva extraopţiunea curentă sau pot migra la oferta All Inclusive, în perioada promoţiei.

Lansarea noului tarif revoluţionar este comunicată intensiv prin intermediul unei campanii de marketing integrate, care include spot TV, radio, print, OOH, internet, media neconvenţionale (precum metroul şi staţiile de autobuz). De asemenea, COSMOTE este prima companie din România care va folosi ca mediu de promovare şi trenurile, o parte din vagoanele celor mai populare rute urmând a fi personalizate în culorile şi mesajul campaniei.

Beneficiile unice ale Cartelei COSMOTE includ accesul în mod gratuit la o serie de servicii cu valoare adăugată, printre care Contactează-mă (pentru cei rămaşi fără credit), Notificare prezenţă şi Mesagerie vocală. Serviciile de roaming pentru Cartela COSMOTE sunt valabile în 251 reţele din 145 de ţări. Clienţii COSMOTE care deţin cartele preplătite pot, de asemenea, să activeze serviciul i-mode prin intermediul unui terminal mobil compatibil.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb