V+O COMMUNICATION România urează bun venit noului său General Manager

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Telecomunicaţii / 17 aprilie 2008

În misiunea sa de a-şi consolida echipa şi de a atrage cele mai mari talente din domeniu, V+O COMMUNICATION anunţă cu mândrie numirea Loredanei Visa în funcţia de General Manager al V+O România.

Ingredientele succesului pentru Loredana sunt peste 10 ani de experienţă în domeniul relaţiilor publice şi marketingului din ţară, dar şi din străinătate, inspiraţie, personalitate, competenţă, integritate şi pasiune pentru meseria sa. Având toate aceste calităţi, Loredana este cea mai potrivită persoana pentru a conduce biroul V+O din Bucureşti. Din poziţia de General Manager, Loredana va duce echipa V+O la următorul nivel al consultanţei în domeniul relaţiilor publice, în conformitate cu adevăratul potenţial al companiei. Loredana este aşteptată să preia atribuţiile noii sale funcţii la finalul lunii mai, 2008.

Loredana Visa a deţinut anterior funcţia de PR Manager în cadrul AVON Canada, unde s-a ocupat de strategia de comunicare şi de programele de responsabilitate socială corporatistă, printre care şi Campania Avon împotriva cancerului de sân. Loredana şi-a început cariera în domeniul relaţiilor publice în România, în 1997, făcând parte din prima echipă a Departamentului de Comunicare al Connex GSM. Între 1999 şi 2001 a alcătuit şi a condus Departamentul Regional de Relaţii Publice al Connex, dezvoltând şi implementând cu succes strategia de comunicare a companiei.

După experienţa Connex, Loredana s-a alăturat echipei Graffiti BBDO România ocupând poziţia de PR Director. Timp de trei ani a reinventat cu succes departamentul de relaţii publice al companiei şi a adus echipa de la acel moment printre primele trei din industria românească de relaţii publice. În timpul şederii ei la Graffiti BBDO, clienţi şi parteneri precum Henkel-Schwarzkopf, Pepsi Int., Quadrant Amroq Beverages, Wrigley"s, Renault-Nissan, Dacia, Masterfoods, Romtelecom, Cosmorom, Group, Allianz-Tiriac şi Kodak au îmbogăţit portofoliul departamentului de PR al agenţiei.

"Loredana este un manager proactiv, un bun strateg orientat către rezultate şi care are totodată o capacitate incredibilă de a motiva şi de a inspira oamenii din jurul său. Îi urăm bun venit cu mare bucurie, considerăm că este completarea perfectă a echipei noastre internaţională şi că avem multe de învăţat de la ea. Având în vedere cunoştinţele dobândite în mediul internaţional, dar şi experienţa de pe piaţa românească, Loredana este cu siguranţă alegerea potrivită pentru a conduce filiala noastră din România. Suntem convinşi că sosirea ei va asigura continuarea succesului modelului de afacere V+O în România", a declarat Thomas Varvitsiotis, V+O COMMUNICATION Managing Director.

"Ascensiunea rapidă a V+O România, dar mai ales cultura şi determinarea echipei V+O Group m-au convins să mă alătur aceastei echipe dinamice. Aştept cu nerăbdare să incep această colaborare cu V+O şi sunt încrezătoare că, împreună, vom reuşi să oferim cele mai bune servicii în domeniul consultanţei relaţiilor publice pentru grupul nostru de clienţi, aflat în creştere", a adăugat Loredana Visa, noul General Manager al V+O România.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb