Valeriu Gheorghiţă spune că nu există risc de infertilitate în urma vaccinării anti-COVID

J.P.
Politică / 25 mai 2021

Valeriu Gheorghiţă spune că nu există risc de infertilitate în urma vaccinării anti-COVID

Coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID, Valeriu Gheorghiţă, a precizat marţi că nu există risc de infertilitate în urma vaccinării anti-COVID, conform Agerpres.

"Nu există asemenea risc. Este o gravă dezinformare care se propagă în spaţiul public. Pe platformă naţională vaccinare-covid.gov.ro există un material foarte detaliat, la "Doza de claritate", care demontează această informaţie, care de câteva luni circulă sau a circulat, dar în perspectiva autorizării la copii, evident capătă din nou amploare. În niciun caz nu s-a dovedit că aceste vaccinuri cresc riscul de infertilitate. S-au speculat o serie de mecanisme, dar care nu au nicio bază ştiinţifică care să certifice acest lucru", a spus medicul militar într-o conferinţă de presă.

În opinia sa, este necesar ca părinţilor şi copiilor să li se explice de către medici aspectele legate de beneficiile vaccinările şi riscurile.

"Însă, cred că da, este nevoie în şcoală, în general, să existe o colaborare fie cu medicul de şcoală, fie cu pediatrii, care să explice copiilor, dar şi părinţilor, poate în acele şedinţe cu părinţii, online să fie invitat un medic şi să explice punct cu punct principalele aspecte legate de beneficiile vaccinărilor, de riscuri, care este profilul de siguranţă. Însă, pentru acest lucru avem nevoie, evident, de autorizare, ca să vorbim în cunoştinţă de cauză şi cu date concrete, şi nu doar pe date care reies din anumite studii. Sunt deja date care provin din Israel. Israelul deja vaccinează copiii între 12-15 ani. Avem deja în Canada, Statele Unite, aşa încât datele se acumulează şi din viaţa de zi cu zi şi nu doar din studiile efectuate", a mai arătat Valeriu Gheorghiţă.

Opinia Cititorului ( 7 )

  1. pe ce studii te bazezi cand faci ac afirmatie?

    Da, da, sa te creada calul lui Gheorghiţă care paste-n poienita! Ia studiaza tu, papuselule rujat, cazul a zeci de milioane de negrese din Africa, care find prostite de oficiali africani cu vaccinurile anti HPV furnizate de "marele filantrop", Bill Gates, au ramas sterile pe viata!

    M-am dus la Doza de Claritate si am citit acolo asa: Romania raporteaza la INSP 200 de decese din cauza gripei pe an. "Conform statisticilor, au fost raportate 199 de decese la persoane diagnosticate cu gripă în sezonul 2018-2019 şi 187 decese în sezonul anterior (2017-2018)"

     

    In SUA sunt raportate si 40 000. Sa facem raportul / populatie? 

    Sau sa citim studiul din Italia.care ne spune ca in patru sezoane de gripa au fost 68 000 de decese in exces care pot fi atribuite epidemiei de influenza. Deci 17 000 de decese / sezon. Si Romania/INSP vine cu 200 de cazuri? Hai, INSP, plimba ursul la alta masa ca in cifrele voastre nici Pacala nu mai crede. Mintiti despre populatia rezidenta ca sa incaseze Romania mai multi bani de la UE. Mintiti si in privinta deceselor de gripa. Ca sa veniti cu niste cifre credibile, incepeti de la 3000 4000 de decese in sus. 

     

    "Studiul arată că, în Italia, persoanele cu vârste peste 75 de ani sunt în număr de 6,7 milioane – peste 10% din populație. Între 2013 și 2017, în Italia au fost 5.290.000 de cazuri de gripă, adică 9% din populație a fost afectată. În aceeași perioadă, în peninsulă s-a înregistrat un număr total de 1.457.038 decese (nu doar din cauza gripei). 

    Cercetătorii au calculat că epidemia de gripă din sezoanele reci ale anilor 2013-2017 a provocat peste 68.000 de decese. În sezonul rece 2014/2015 rata mortalității a fost de 10,7 /1000 de locuitori, o creștere cu 54.000 de cazuri (+9,1%) față de sezonul precedent.

    Datele care au stat la baza cercetării au fost furnizate de Institutul Italian de Statistică, InfluNet (un grup de medici și epidemiologi voluntari din Italia, care analizează virusul gripei și efectele sale) și Administrația Națională a Meteorologiei din Italia (NOAA)." 

    1. Ti s-a mai spus ca nu intelegi nimic din ce citezi. Chiar nu ai fost atent.

      Trebuia sa intelegi ca romanii sunt oameni de fier, ei nu sufera de gripa, ei nu mor de gripa. Cifrele de la INSP sunt cele corecte iar onorabilul Gheorghita detine adevarul absolut. 

      V-am spus ca dl Gheorghita o sa imi confirme analizele pe care le-am dat Bursei in ultimele saptamani?

      Azi a iesit la TV si dl Gheorghita urmatoarele "sunt 8 - 9 mil persoane care au o forma de imunitate".

      CUUUUM? Asta confirma ceea ce va spuneam din analizele si regresia facuta pe studiile de seroprevalenta (cele vreo 3 de care stiu in Romania, plus altele din lume). Avem anticorpi la peste 50% dintre romani. 

    DE UNDE SA ȘTIE ACEST MUIST L. G. B.T.IST. SATANIST CIND EL TOATĂ VIATA A VĂZUT ȘI SUPT NUMAI PULII (DE LA 20 CENTIMETRI ÎN SUS). FETITA IMPOPO(U) TONAT A AI VĂZUT CUM ARATA O FEMEIE DEZBRĂCATĂ. TU SCURSURA GREȚOASA ȘI SCIRBOS SA, REGRETATUL FAMILIEI VORBEȘTI DE INFERTILITATE. ÎNSOARĂ TE, IA-ȚI FEMEIE, FA COPII CRESTEI DUPĂ AIA SA VORBEȘTI ÎN NUMELE NOSTRU AL PĂRINȚILOR. PROMOVAT PROSTITUAT CARE TE ÎMBRACĂ STATUL GRATIS DUTE CU MINCIUNILE ȘI OTRAVURILE TALE LA COTROCENI ȘI FĂCEȚI-VĂ VOI MILIOANE DE VACCINURI ÎN CAP FETELEILOR CARE UMBRITE PĂMÂNTUL DEGEABA.

    1. Pai asta e insurat,acum pe toti ii faci poponari?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb