Valoarea titlurilor de stat cumpărate de populaţie a depăşit 520 de milioane de lei

Laura Boico
Politică / 26 iulie 2016

Valoarea titlurilor de stat cumpărate de populaţie a depăşit 520 de milioane de lei, volumul total de subscriere fiind de cinci ori mai mare decât valoarea anunţată, în timp ce numărul cumpărătorilor a ajuns la 14.000, informează un comunicat al Ministerului Finanţelor Publice (MFP).

Potrivit MFP, emisiunea de titluri de stat adresată persoanelor fizice, ediţia "Centenar" a ajuns la un volum total de subscriere de cinci ori mai mare decât valoarea anunţată, respectiv de peste 520 de milioane de lei. Această cerere a venit din partea unui număr foarte mare de cetăţeni, reuşind să atragă mai bine de 14.000 de cumpărători, de 11 ori mai mulţi faţă de emisiunea similară de anul trecut.

"Succesul emisiunii arată încrederea pe care cetăţenii o au în statul român. Aceasta va fi răsplătită! Ministerul Finanţelor Publice va accepta toate subscrierile titlurilor de stat în cadrul emisiunii «Centenar», astfel încât întreaga cerere manifestată de persoanele fizice pe durata perioadei de subscripţie să fie satisfăcută", a declarat ministrul Finanţelor Publice, Anca Dragu.

Persoanele fizice interesate de cumpărarea titlurilor de stat ale ediţiei "Centenar" vor putea subscrie până în data de 29 iulie 2016, cu respectarea plafonului maxim de 100.000 de lei pentru un singur investitor, având certitudinea alocării totale a sumei subscrise.

MFP recomandă persoanelor fizice care doresc să subscrie prin băncile sindicatului de intermediere şi care întâmpină probleme în a primi asistenţă din partea funcţionarilor bancari să transmită sesizările către departamentul de comunicare al MFP pe adresa PetitiiMFP@mfinante.gov.ro sau pe adresa de Facebook a emisiunii Fidelis, ediţia «Centenar»: Ministerul Finanţelor Publice-Fidelis-Titluri de stat pentru populaţie.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Puneti si dobanda mare, ca sa invadeze cumparatorii. 

    1. Pardon; cuponarii nu cumparatorii. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb