Vasile Blaga, la DNA

M.I.
Ziarul BURSA #Anticorupţie / 19 septembrie 2016

Vasile Blaga, la DNA

Actualizare 14:50 Surse: Vasile Blaga, audiat într-un alt dosar decât cel al accidentului rutier comis de chestorul Liviu Popa

Vasile Blaga a fost audiat în această dimineaţă într-un alt dosar decât cel al accidentului rutier comis de chestorul Liviu Popa când se afla la volanul maşinii care îi aparţine copreşedintelui PNL, conform unor surse citate de Digi24.ro.

Direcţia Naţională Anicorupţie (DNA) susţine prin intermediul unui comunicat de presă că procurori din cadrul Serviciului Teritorial Oradea fac cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie comise în perioada 2012-2014.

"În cursul zilei de 19 septembrie 2016, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, sunt efectuate percheziţii domiciliare în 3 locaţii, situate în municipiul Oradea, din care două sunt la sediul unei instituţii publice. În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală", se arată în comunicatul citat.

(G.F.)

---------

Actualizare 09:50 Vasile Blaga a fost audiat ca martor într-un nou dosar

Vasile Blaga a declarat la plecarea din sediul DNA că dosarul vizează un accident uşor în care a fost implicată maşina sa în urmă cu aproximativ două săptămâni, potrivit Digi24.

El a spus că nu se afla la volan şi că rugase un apropiat să pornească maşina pentru a nu avea probleme tehnice.

Persoana apropiată este şeful poliţiei Bihor, chestorul Liviu Popa. În momentul în care acesta a pornit automobilul a avut loc o tamponare uşoară.

"Ştiţi că a avut loc un accident cu masina mea. Am dat o declaraţie de martor în care am confirmat că sunt proprietarul maşinii. Acum două săptămâni, fiind în concediu, chestorul Popa - eu l-am rugat să-mi ia maşina, pentru că e diesel şi daca n-o mişti, maşina e din 2001, a avut un accident uşor la Braşov. S-a deschis un dosar penal şi au fost date legate de când am maşina, unde stă", a declarat Vasile Blaga.

Potrivit acestuia, pagubele la maşină sunt un far spart şi bara de direcţie îndoită.

Liderul PNL a adăugat că el şi chestorul din Bihor sunt prieteni de familie. Vasile Blaga a precizat că paguba o va plăti chestorul Liviu Popa, conform sursei citate.

(M.I.)

--------

Co-preşedintele PNL Vasile Blaga s-a prezentat azi dimineaţă la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), informează Digi24.

Vasile Blaga le-a declarat jurnaliştilor că a fost chemat într-un dosar înregistrat anul trecut şi că va fi audiat în calitate de martor.

Liderul PNL a mai declarat că nu ştie despre ce fapte este vorba. Este vorba cel mai probabil despre un dosar nou.

Vasile Blaga ajunge pentru a treia oară la DNA pentru a fi audiat, în calitate de martor, în decurs de doi ani, conform sursei citate.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Cocos duce milioane de Euro la PDL dar Blaga nu le vede. Masina sta la chestor sa nu raman nemiscata, fondurile enorme cheltuite in campanie se deconteaza sub un milion de lei. Ce sa mai, convingator Vasile asta.

    1. Sa nu fim carcotasi.....i-a pornit putin masina,de la Oradea la Brasov......i-a dat putin o cheie..

      In ziua de azi, multi oameni circula cu masina pe numele fostului proprietar doar ca sa nu plateasca acea taxa idioata. Poate fi asta , poate fi orice altceva dar la Blaga prea toate sunt acceptate cu usurinta in timp ce PSD-istilorli se fac procese de intentie din nimic.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb