VELUX România vine cu soluţii de protecţie termică care au o amprentă de carbon redusă cu 50%

S.B.
Companii #Construcţii / 22 mai 2023

VELUX România vine cu soluţii de protecţie termică care au o amprentă de carbon redusă cu 50%

VELUX România vine cu soluţii de protecţie termică, din materiale reciclate, care au o amprentă de carbon redusă cu 50%. Acestea sunt concepute pentru a reduce eficient căldura din interiorul locuinţelor şi au un impact semnificativ asupra consumului de energie.

Pe măsură ce temperatura creşte, căldura din locuinţă poate afecta somnul, munca şi activităţile de zi cu zi, iar oamenii caută soluţii inovatoare pentru a-şi menţine camerele răcoroase. La o simplă căutare pe internet, se găsesc o varietate de soluţii DIY ("Do It Yourself"). Cu toate acestea, multe dintre ele se dovedesc ineficiente, iar implementarea acestora poate duce la consecinţe neplăcute, precum apariţia mucegaiului, creşterea facturilor la energie electrică sau defectarea echipamentelor electronice, susţin specialiştii VELUX.

Reprezentanţii VELUX declară, de asemenea, că cel mai bun mod de a menţine o temperatură plăcută în locuinţă constă în prevenirea supraîncălzirii, prin ventilarea în primele ore ale dimineţii şi în perioadele răcoroase ale nopţii pentru a reîmprospătarea încăperea.

"În cazul în care doriţi să aduceţi natura în interiorul casei, Colecţia de rulouri VELUX Nature este soluţia perfectă. Aceste rulouri nu numai că vă ajută să controlaţi lumina, dar sunt realizate în principal din materiale reciclate, având o amprentă de carbon cu 50% mai mică faţă de alte colecţii. Inspirată de liniştea şi armonia naturii, Colecţia VELUX Nature vă permite să decoraţi interiorul cu nuanţe calme şi plăcute", spune Noemi Ritea, Director de Piaţă VELUX România şi Moldova.

Rulourile sunt disponibile în 8 culori noi, inclusiv 4 opţiuni de blocare a luminii şi 4 opţiuni semitransparente, care permit controlul cantităţii de lumină naturală care să pătrundă în casă.

Totodată, specialiştii VELUX recomandă utilizarea soluţiilor sigure şi eficiente pentru a evita supraîncălzirea locuinţelor. Astfel, acestea pot fi esenţiale pentru ca proiectul "Do It Yourself" să transforme casa într-un mediu mai plăcut, fără a investi în metode care nu aduc rezultate satisfăcătoare.

Potrivit acestora, blocarea sau controlul căldurii care intră în casă poate fi o modalitate utilă pentru a obţine o schimbare semnificativă. Astfel, rulourile VELUX reduc căldura radiantă cu până la 76% şi menţin încăperile de la mansardă la o temperatură confortabilă chiar şi în zilele toride de vară. Plasa transparentă permite trecerea luminii şi menţine vizibilitatea exterioară, iar roletele exterioare pot reduce căldura care intră prin ferestre cu până la 93%. Atât roletele exterioare, cât şi rulourile oferă intimitate şi protecţie împotriva luminii directe a soarelui, iar montarea lor este mai uşoară decât recrearea unor metode mai puţin eficiente, confecţionate acasă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb