Veolia a anunţat lansarea oficială a campaniei "Regenerăm Planeta"

Comunicate de presă #Energie / 23 septembrie 2015

Veolia a anunţat lansarea oficială a campaniei "Regenerăm Planeta"

Astăzi, cu ocazia conferinţei de presă organizată la Staţia de Epurare a Apelor Uzate Glina, Veolia România, parte a Grupului Veolia, a anunţat lansarea oficială a campaniei "Regenerăm Planeta".

În prezent, şapte miliarde de oameni locuiesc Planeta, populaţia găsindu-se într-o continuă creştere. Lumea se dezvoltă şi are nevoie de noi resurse. Acest lucru înseamnă că trebuie să fim mai inventivi, mai responsabili şi mai eficienţi. Astăzi, recuperăm apa şi deşeurile şi economisim energia. Ceea ce unii aruncă poate deveni resursă pentru noi toţi. Pentru Veolia, o atenţie sporită şi un respect mai mare faţă de Planetă şi de oamenii săi înseamnă modul în care acţionează, în care îşi implementează diversitatea de meserii şi modul în care îşi pune amprenta pentru a Regenera Planeta.

"În condiţiile în care lumea se dezvoltă continuu şi are nevoie de noi resurse, în condiţiile în care urmările activităţilor noastre, individuale sau industriale, sunt tot mai vizibile în "calitatea" mediului înconjurător, NOI trebuie să devenim tot ‟mai inventivi, mai responsabili, mai eficienţi". Activităţile grupului Veolia fac parte integrantă din viaţa noastră de zi cu zi. Îndeplinirea promisiunii asumate la nivel de grup de a Regenera Planeta a devenit astfel scopul acţiunilor noastre: facilitarea accesului la resurse, conservarea şi completarea acestora." Lavinia SĂNIUŢĂ - Director de Ţară Veolia România.

Veolia evoluează continuu pentru a răspunde mai bine provocărilor legate de mediul înconjurător, de creşterea populaţiei şi de accesul la resurse. Evoluţia a adus Grupului o nouă personalitate şi a transformat Veolia într-un nou brand cu o nouă organizare: O Singură Veolia, oriunde în lume, grupând la nivelul fiecărei ţări cele trei domenii de activitate - apa, energia şi deşeurile.

Campania Veolia, pe care o lansăm astăzi, reflectă unitatea în acţiune a tuturor filialelor din România ale grupului Veolia: Apa Nova Bucureşti, Apa Nova Ploieşti, Veolia Energie Prahova, Veolia Energie Iaşi, Veolia Apa Servicii şi Veolia Energie România care operează şi în Otopeni.

În data de 08 septembrie 2015, ca semn de solidaritate, de echipă şi de înţelegere a noii strategii de a acţiona şi de a comunica cu un singur glas Veolia, angajaţii din Bucureşti, Iaşi, Ploieşti şi Otopeni au organizat un flashmob, la care au participat 200 de persoane, devenind astfel primii ambasadori ai acestei campanii.

De aceea, melodia "Anii", compusă şi cântată de Direcţia 5, reflectă prin versuri emoţionante, atât trecutul şi prezentul, cât şi viitorul grupului Veolia, arătând totodată grija cu care angajaţii săi îşi desfăşoară activitatea pentru ca oamenii să se bucure de viaţă. Astfel, Veolia a căpătat noi ambasadori prin cei şase membri ai formaţiei (Marian Ionescu, Cristi Enache, Marius Keseri, Nicu Damalan, Carmin Ionescu şi Toni Şeicărescu, cărora li s-a alăturat Alina - Prinţesa rock'n'roll).

"Suntem bucuroşi că facem parte din acest proiect alături de Veolia. Acţiunea este generoasă şi fiecare om de pe Planetă are ceva de făcut, ceva care să permită continuarea vieţii aici, pe Terra. Veolia afirmă: Regenerăm Planeta, iar noi subliniem: Împreună Regenerăm Planeta" - Marian Ionescu - Liderul Formaţiei Direcţia 5.

În calitate de ambasadori ai campaniei Veolia, Direcţia 5 va concerta pentru publicul larg în cele 3 mari oraşe unde Veolia furnizează servicii de apă sau de încălzire urbană. În data de 27 septembrie la Iaşi, în data de 03 octombrie la Ploieşti şi în data de 10 octombrie 2015 la Bucureşti. Organizatorii au pregătit multe surprize pentru participanţi.

Persoanele care nu vor putea fi prezente la concertele susţinute, le vor putea viziona live pe pagina de Facebook Direcţia 5 (https://www.facebook.com/directia5official). Astfel, peste 50.000 de oameni vor avea posibilitatea să le urmărească în timp real.

În ţara noastră, Veolia furnizează servicii de alimentare cu apă potabilă şi de canalizare pentru mai bine de 2,3 milioane de persoane din Bucureşti, Ploieşti şi Otopeni, precum şi servicii de energie pentru mai bine 90.000 de gospodării, în Ploieşti, Iaşi şi Otopeni.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

09 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9741
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4986
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3071
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8889
Gram de aur (XAU)Gram de aur361.0585

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb