VICTOR PONTA: "Dragnea mi-a cerut să mă ocup de banii românilor"

Mathias Klein
Ziarul BURSA #Politică / 12 septembrie 2016

Victor Ponta

Victor Ponta

Actualizare 16:10 Ponta: "Şi eu şi alţii parcă suntem Osama Bin Laden sau Pablo Escobar: în fiecare zi încă un dosar"

Fostul premier Victor Ponta a afirmat astăzi că atât el, cât şi alţii au ajuns să fie trataţi de parcă ar fi "Osama Bin Laden sau Pablo Escobar".

"Sunt tratat, şi nu doar eu ci şi alţii - parcă suntem Osama Bin Laden sau Pablo Escobar. În fiecare zi încă un dosar, suntem urmăriţi, mergem la poliţii şi în alte zone. Contează că oamenii ne sunt alături la greu, la bine ne-au fost alături. La greu am rămas doar noi", a declarat Ponta, la sediul PSD, potrivit unor surse din media.

Fostul premier a punctat faptul că îl bucură sprijinul pe care colegii săi de partid i l-au oferit săptămâna trecută. Ponta a menţionat: "M-am bucurat de faptul că şi Liviu (Dragnea, n.r.) şi ceilalţi colegi ai mei din PSD, săptămâna trecută, au fost solidari cu mine, mai ales că ştiau ce înseamnă să fii acuzat pe nedrept şi Liviu ştie prea bine acest lucru, ştiau ce înseamnă să fii acuzat că vrei să obţii foloase constând în imagine sau pentru a veni oamenii la vot. Chiar a contat foarte mult pentru mine ca om şi pentru familia mea".

(I.S.)

-----------

Fostul premier Victor Ponta a declarat astăzi, după ce s-a întâlnit cu liderul PSD, că Liviu Dragnea l-a rugat să se ocupe de partea de finanţe din programul de guvernare al partidului.

De asemenea, Victor Ponta a afirmat că speră că la alegerile din decembrie PSD va obţine un scor similar cu cel din 2012, informează Digi24.ro. Fostul premier a precizat: "Nu pot să joc în două echipe. PSD mi-a dat de lucru. Glumeam că domnul Iohannis şi domnul Cioloş tot vizitează lucruri pe care le-am făcut noi şi le mai şi inaugurează. Am făcut lucruri bune, dar mai sunt multe alte lucruri bune de făcut. Liviu Dragnea coordonează programul de guvernare. Mi-a cerut să mă ocup de un lucru la care cred că mă pricep: banii românilor. Îmi doresc ca pe 11 decembrie să obţinem împreună un scor cam cum am obţinut în decembrie 2012".

De asemenea, Ponta a ţinut să precizeze cât de mult a contat pentru el "ca om" pentru că liderul PSD şi colegii de partid au fost solidari cu el în faţa problemelor pe care le are cu justiţia.

"Au fost solidari cu mine mai ales că ştiau ce înseamnă să fii acuzat pe nedrept, mai ales Liviu. A contat mai ales pentru mine ca om. Parcă suntem Osama Bin Landen, Pablo Escobar, toată ziua trebuie să mergem la poliţie", a spus Victor Ponta.

La rândul său, Liviu Dragnea a precizat că tot ce i-a cerut lui Victor Ponta a fost "să muncească pentru România". De asemenea, preşedintele PSD a spus că după alegeri se aşteaptă ca preşedintele să respecte legea şi să numească un premier de la formaţiunea politică care câştigă alegerile şi formează majoritatea.

Dragnea a afirmat: "Să muncim împreună pentru România. Este membru PSD, va fi pe listele noastre. Este un subiect închis din punctul meu de vedere.De la domnul Iohannis mă aştept să respecte votul oamenilor. Dacă PNL va câştiga alegerile şi va face o maj cu alte partide este firesc să desemneze un candidat premier de la PNL. Dacă câştigă PSD, la fel".

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Sa te ocupi ca de Doctorat!

    Un condamnat si un anchetat vor sa ne conduca! 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb