ZIARUL BURSA

12 septembrie 2016
Ediţia din 18.09.2024
Generalul Wesley Clark a fost atât consultantul premierului Victor Ponta, cât şi al KazMunayGas

ÎN TIMPUL SEMNĂRII MEMORANDUMULUI DE ÎNŢELEGERE DINTRE KAZMUNAYGAS ŞI STATUL ROMÂN Generalul Wesley Clark a fost atât consultantul premierului Victor Ponta, cât şi al KazMunayGas

ANCUŢA STANCIUPiaţa de Capital / 12 septembrie 2016

Anca Alexandrescu, fosta şefă pe probleme de comunicare în Guvernul Ponta (şi consilier de comunicare al fostului premier Adrian Năstase), a fost numită, în iunie, director PR în cadrul KazMunayGas Rompetrol 

Generalul american în rezervă Wesley Clark a fost, în acelaşi timp, consultantul onorific al lui Victor Ponta, dar şi al companiei KazMunayGas, în timpul semnării Memorandumului de Înţelegere dintre statul român şi compania kazahă, potrivit unor surse guvernamentale.

Memorandumul presupunea crearea unui fond de investiţii comun de un miliard de dolari şi vânzarea de către stat a unui pachet de 26,6% din capitalul social al Rompetrol Rafinare Constanţa.

Unde se fură mai mult din conturile bancare, în România sau în Statele Unite?

CONTURI FICTIVE ŞI COMISIOANE ABUZIVE LA CEA MAI VALOROASĂ BANCĂ AMERICANĂ Unde se fură mai mult din conturile bancare, în România sau în Statele Unite?

CĂLIN RECHEAInternaţional / 12 septembrie 2016

CĂLIN RECHEA

Presa a scris recent despre prejudiciile aduse clienţilor unor bănci de la noi, ale căror conturi au fost utilizate drept "sursă" de fonduri pentru unii angajaţi "inventivi".

Numărul clienţilor este de ordinul zecilor şi este infinit mai mic decât numărul clienţilor care au fost înşelaţi de angajaţii Wells Fargo (WFC), cea mai mare bancă din SUA după capitalizarea bursieră.

"Unele state încearcă să vulnerabilizeze România şi să profite de breşele în securitatea cibernetică"

INTERVIU CU MARIUS BOSTAN, FOST MINISTRU AL COMUNICAŢIILOR: "Unele state încearcă să vulnerabilizeze România şi să profite de breşele în securitatea cibernetică"

A CONSEMNAT ADINA ARDELEANUCompanii / 12 septembrie 2016

Reporter: Franţa şi Germania vor legi europene care să permită, în cadrul eforturilor antiteroriste, stocarea datelor despre persoanele care călătoresc în spaţiul UE şi obligarea operatorilor serviciilor de mesagerie să ofere acces, în baza unui mandat judiciar, la conţinutul conversaţiilor. Cum pot autorităţile să asigure securitatea cetăţenilor fără să le îngrădească drepturile? Cum vedeţi legile pentru securitatea cibernetică de la noi?

Marius Bostan: Este nevoie de o justă balanţă între drepturile cetăţeanului şi nevoia de siguranţă, de securitate.

Gabriel Biriş (Sursa foto: Facebook)

GABRIEL BIRIŞ: "Dacian Cioloş ştia de modificările din Codul Fiscal"

Ionuţ StănescuMacroeconomie / 12 septembrie 2016

Actualizare 16:17 Ponta acuză Executivul că minte: "Ministrul de finanţe şi Cioloş ştiau de modificările la Codul fiscal"

Victor Ponta a declarat astăzi că Executivul condus de Dacian Cioloş a fost prins cu "o minciună gravă" în ceea ce priveşte proiectul de ordonanţă pentru modificarea Codului fiscal.

-----------

Fostul secretar de stat din ministerul Finanţelor, Gabriel Biriş, a declarat aseară, la B1 Tv, că premierul Dacian Cioloş ştia de proiectul de modificare a Codului Fiscal.

Victor Ponta

VICTOR PONTA: "Dragnea mi-a cerut să mă ocup de banii românilor"

Mathias KleinPolitică / 12 septembrie 2016

Actualizare 16:10 Ponta: "Şi eu şi alţii parcă suntem Osama Bin Laden sau Pablo Escobar: în fiecare zi încă un dosar"

Fostul premier Victor Ponta a afirmat astăzi că atât el, cât şi alţii au ajuns să fie trataţi de parcă ar fi "Osama Bin Laden sau Pablo Escobar".

-----------

Fostul premier Victor Ponta a declarat astăzi, după ce s-a întâlnit cu liderul PSD, că Liviu Dragnea l-a rugat să se ocupe de partea de finanţe din programul de guvernare al partidului.

Corigenţi la avize

ÎNCEPE ŞCOALA! Corigenţi la avize

OCTAVIAN DANPolitică / 12 septembrie 2016

Noul an şcolar debutează astăzi cu aceleaşi vechi probleme. Din start trebuie spus că 77% dintre şcoli nu au aviz de funcţionare, motivele fiind dintre cele mai diverse.

Klaus Iohannis

KLAUS IOHANNIS: "Educaţia este calea spre succes, nu corupţia"

Gabriel TănasePolitică / 12 septembrie 2016

Actualizare 14:43 Şeful statului: "Nu se poate să avem un sistem de educaţie performant cu dascăli plătiţi la limita de jos"

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat astăzi că nu poate exista un sistem de educaţie performant în ţara noastră atât timp cât dascălii sunt plătiţi la limita de jos a veniturilor salariale.

----------

Educaţia este calea spre succes şi nu corupţia sau nepotismul, a transmis astăzi preşedintele Klaus Iohannis, cu ocazia începerii noului an şcolar.

Gabriela Firea (Sursa foto: Facebook)

PRIMARUL GENERAL AL CAPITALEI: "E o faptă penală să opreşti gazele sau livrarea agentului termic"

Stelian BădescuCompanii / 12 septembrie 2016

Actualizare 17:53 Ministrul Energiei: "Nu se va opri apa caldă în Bucureşti"

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, şi ministrul Energiei, Victor Grigorescu, dau asigurări că bucureştenii nu vor avea de suferit în urma conflictului economic dintre ELCEN şi RADET, potrivit Digi24.

-------

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că nu se pune problema ca în Bucureşti să nu fie apă caldă şi căldură în sezonul rece şi că "e o faptă penală să opreşti gazele sau să opreşti livrarea agentului termic".

Spitalele din ţara noastră pot steriliza deşeurile medicale periculoase în condiţii non-toxice

PRIN UTILIZAREA UNEI INVENŢII 100% ROMÂNEŞTI Spitalele din ţara noastră pot steriliza deşeurile medicale periculoase în condiţii non-toxice

A.S.Companii / 12 septembrie 2016

Strategia naţională de gestionare a deşeurilor rezultate din activităţi medicale, realizată pentru o perioadă de 5 ani, va contribui la îmbunătăţirea sistemului de gestionare a deşeurilor rezultate din activitatea medicală (unităţi sanitare publice şi private), vizând în acelaşi timp implementarea corectă a legislaţiei specifice acestui domeniu, punându-se accent pe protejarea sănătăţii umane şi a mediului.

Armistiţii pentru a câştiga timp?

CRISTIAN PÎRVULESCUEditorial / 12 septembrie 2016

CRISTIAN PÎRVULESCU

Sfârşitul de săptămână a marcat mai multe evenimente care ar putea influenţa politica europeană în lunile şi anii ce vin, care capătă o semnificaţie aparte în contextul comemorării celor 15 ani care au trecut de la atentatele teroriste din 11 septembrie 2001 de la New York şi Washington.

Compania "Mastercard", acţionată în instanţă pentru comisioane exagerate

Compania "Mastercard", acţionată în instanţă pentru comisioane exagerate

A.V.Internaţional / 12 septembrie 2016

Aproximativ 46 de milioane de persoane din Marea Britanie ar putea beneficia de pe urma unei acţiuni în justiţie lansate împotriva companiei americane "Mastercard" Inc., al doilea emitent mondial de carduri de credit şi debit, în care sunt cerute despăgubiri de 14 miliarde de lire sterline (19 miliarde de dolari) pentru că aceasta ar fi perceput comisioane exagerate, informează Reuters.

AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Suplimentele BURSA
MACRO NEWSLETTER 12 septembrie 2016

MACRO NEWSLETTER 12 septembrie 2016

Internaţional / 12 septembrie 2016

Creditul de consum din SUA a crescut peste aşteptări în iulie 2016, cu 17,6 miliarde de dolari, după un avans de 17,05 miliarde în luna precedentă, iar creşterea anuală s-a menţinut la 6,1%.

REVISTA PRESEI 12.09.2016

Willy HomnerRevista Presei / 12 septembrie 2016

ADEVARUL 

Ce-i aşteaptă pe elevi în noul an şcolar 2016-2017

Aproximativ trei milioane de elevi şi preşcolari încep luni cursurile în peste 18.000 de unităţi de învăţământ, chiar dacă nu toate clădirile au avize sau autorizaţii sanitare sau...

Orange lansează provocarea Orange home quest

Comunicate de presă / 12 septembrie 2016

Orange ȋşi invită utilizatorii să descopere universul de servicii fixe Orange Home, cât şi ecosistemul de dispozitive inteligente care transformă orice locuinţă într-o casă smart printr-un joc online interactiv şi distractiv, Orange home...

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo