Videanu: Riscăm să compromitem proiectul Roşia Montană

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Industrie Extractivă / 26 martie 2010

Adriean Videanu

Adriean Videanu

Ministrul Economiei, Adriean Videanu, a declarat, ieri, că dacă anul acesta nu se ia o decizie în legătură cu Roşia Montană, proiectul poate fi compromis, informează Agerpres.

Videanu a mai susţinut că specialiştii din Ministerul Economiei consideră că acest proiect este "foarte bun". Ministrul Economiei a mai spus că ministerul vrea să se implice mai mult în dezvoltarea acestui proiect, dar şi în promovarea unui dialog cu cei care au preocupări în zona ecologiei sau a monumentelor istorice.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. Dl ministru Adriean Videanu isi exprima temerea ca daca nu se ia o decizie anul acesta proiectul poate fi compromis. Specialistii dlui ministru i-au spus ca acest proiect este foarte bun! Probabil ca acesti specialisti erau si ai lui Gabriel Resources , dle ministru pentru ca nimeni nu-si asuma distrugerea unei zone geografice ca Apusenii cu exceptia unor iresponsabili ,in totala necunostinta de cauza sau niste mancurti ahtiati dupa bani! Din stirea mai completa redata de Hotnews rezulta ca in cadrul coalitiei guvernamentale nu exista probleme -recte obiectii majore- privind acest proiect ucigas. Este bine ca stim si noi !In ceea ce priveste disponibilitatea dvs privind dialogul cu organizatiile ecologice referitor la acest proiect , nimic nou decat o imensa -sine ira et studio-ipocrizie,dle ministru!Din partea dvs si a celorlalti membri ai grupului Basescu, Berceanu, si Sassu care sustine acest proiect ucigas!Ucigas! Intr-alta ordine de idei stim ca sunteti un politician foarte bogat, averea dvs depasind 1 miliard de euro , spun oamenii bine informati Nu este treaba noastra,dar ANI are o sansa sa va ceara niste explicatii stiut fiind ca marea majoritate a depozitelor dvs sunt in Elvetia . Unde invata , la niste pensioane de lux, cei doi copii ai dvs. Ar fi interesant de stiut si relatia ,zic unele surse, prin interpusi, cu J.I.C.A. cea mai redutabila agentie de spionaj economic extern a Japoniei, cea care v-a facilitat imprumutul dat de Banca de stat a Japoniei, parafat in jurul datei de 10 martiei a.c., cu ocazia vizitei dlui Basescu in Japonia. Pentru motive stiute si de altii, nu numai de dansul! Dam cu aceasta ocazie o tema de meditatie unor servicii speciale care trebuie sa apere interesele tarii !Nu a unor personalitati politice pasagere in timp.

    1. J.I.C.A. inseamna Japan International Cooperation Agency. Autorul opiniei se refera la relatiile personale ale dlui ministru Videanu , prin interpusi, cu agentia de spionaj economic extern japoneza respectiva, daca nu cumva aceasta relatie este directa!

    Orice guvernare responsabila ar fi spus un Nu hotarat acestui proiect,a carui nocivitate pentru Romania a fost demonstrata stiintific de catre Academia Romana,ASE,istorici,arheologi si geologi,ing.mineri,etc.Cine sunt marii specialisti in zacaminte aurifere din Apuseni care sunt de acord cu proiectul,poate domnul Videanu sa-i nominalizeze?La Ministerul Economiei nu sunt asemenea specialisti,iar la ANRM,Alexandru Patruti,semneaza orice daca mai poate sa-si construiasca o vila.Nici o personalitate autentica in materie de geologie,chimie sau minerit,nu este de acord cu acest proiect.Singura decizie corecta a Guvernului,nu poate fi decat respingerea acestui proiect neintarziat.

    Ii doresc d-lui Videanu ,celor care il sustin si celor pe care acestia il sustin,sa aiba "succesuri" in compromiterea acestui proiect criminal pt.Romania

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb