VIDEO - MARCEL BOLOŞ, MINISTRUL INVESTIŢIILOR ŞI PROIECTELOR EUROPENE: "Vom construi parcuri fotovoltaice pe terenurile ADS"

GEORGE MARINESCU
Politică #Video / 24 septembrie 2022



Autorităţile centrale sunt preocupate în această perioadă de atingerea ţintelor de decarbonare asumate în faţa Comisiei Europene şi de rezolvarea actualei crize a preţurilor din energie. De aceea Guvernul caută soluţii pentru construirea de noi capacităţi de producere a energiei din surse regenerabile, iar una dintre acestea ar putea fi realizate pe terenurile statului, potrivit declaraţiilor lui Marcel Boloş, ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene.

Opinia Cititorului ( 7 )

  1. panourile fotovoltaice ar trebui instalate pe acoperisurile spitalelor, cladirilor guvernamentale, scolilor. energia produsa ziua se consuma ziua in aceste unitati...foarte probabil in totalitate.

    mai putin pe parlament ca aia au vacanta exact in lunile in care se produce maxim de energie 

    1. Daca le construiesc asa precum zici, pe spitale, scoli, cladiri ... energia produsa va fi consumata direct gratis, si prin urmare nu mai poate fi intermediata de jefuitorii din energie. Si aceasta nu este in interesul lui Maecel si a celor care l-au trimis acolo. Asa ca nu va bucurati. Si daca Dumnezeu ne da energie gratis, tot la mana jefuitorilor ramanem.

    Deci distrugeti cu buna stiinta toate terenurile agricole in schimbul unor capacitati energetice nerentabile in aceasta tara. Pretul mentenatei pentru aceste capacitati, l-ati luat in considerare cand atu tras linia la devizul general?

    Am vazut anul acesta in Grecia panouri fotovoltaice in numar foarte mic si foarte rare, avand in vedere ca terenurile lor nu sunt nici macar pasuni. Va lasati prostiti pe termen scurt. Ne meritam soarta de a importa energie electrica pentru o tara care nu mai are platforme industriale si combinate si culmea, mai trebuie sa facem si ecomomie. Sper ca noii trotinetistii care vor lucra ca mari specialisti la DEN, dupa plecarea la pensie a dinozaurilor actuali, sa nu ne aduca in situatia din mai 1977!

    Ati aprobat deja cele 30000 dosare de prosumator care asteapta din 2019 ??? Va reamintesc ca nu e an electoral si chiar daca ar fi nu va crede nimeni...

    1. Nu numai arobarea asteapta. Asrteapta si masurile de sprijin , reduceri de taxe , ptr cei care au investit pe banii lor , reduceri la materiale de izolatie case, reduceri la curentul consumat etc. Dar , ca i Johanis o vorba pe mandat./

    Panourile astea cat sunt de ecologice, adica dupa un timp se poate refolosi materialul din care este facut sau il ingropam pe camp langa acumlatorii uzati?

    1. in Spania , se folosesc ptr garduri

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb