VIDEO - OVIDIU DEMETRESCU, EXPERT ÎN ENERGIE: "Panica din piaţa carburanţilor a condus la încălcări de reguli ce puteau produce dezastre"

E.O.
Materii Prime #Video / 12 martie 2022



Ovidiu Demetrescu

Ovidiu Demetrescu

Preţurile crescute nejustificat la unele benzinării şi mesajele care au circulat pe reţelele de socializare potrivit cărora combustibilii ar urma să se cumpească peste noapte au creat panică printre consumatori, care s-au grăbit să-şi facă stocuri de carburant, formând, astfel, zilele trecute, cozi interminabile la staţiile de vânzare.

Autorităţile au reacţionat imediat şi au demarat controale la nivel naţional pe tot lanţul de comercializare, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă controlând peste 800 de benzinării şi aplicând 600 de amenzi, până ieri. Atât ANPC, cât şi Consiliul Concurenţei, dar şi ANAF au controale în desfăşurare, amenzile date de autorităţi totalizând, pentru moment, circa două milioane de lei. Cele mai mari amenzi au fost date de ANPC, pentru "practici comerciale incorecte", în contextul în care staţiile au vândut benzină din stocuri vechi, ceea ce nu justifică o scumpire a carburantului.

Panica din piaţa carburanţilor a condus la încălcări de reguli ce puteau produce adevărate dezastre, este de părere Ovidiu Demetrescu, expert în energie, care ne-a prezentat punctul său de vedere pe subiect, în cadrul unui interviu video.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Lăsați economia, aduceți și un psiholog la interviu.

    Terapia de șoc în populație își culege roadele! După 2 ani de pandemie, după "liberalizarea" prețurilor la energie și acum după război la granițe cu ministru general populația e terminată psihic. E greu de crezut că vor reuși să controleze panica ce urmează. 

    nu-I mai credeti prosti pe securisti . panica asta a avut si partea ei buna ( pentru securisti ) a dat apa la moara lui Arafat sa faca cenzura mai vartoasa .

    1. Ce legătură au securiștii cu Arafat? Eu cred că a fost o binecuvântare că dl Arafat ne-a trecut prin pandemie! Eu cred că SMURD-UL dlui Arafat nu se compară cu "Salvarea " după care ești nostalgic!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb