Opinia Cititorului ( 11 )

  1. Dementa planetara

    Scientists at Oxford University have suggested that people may need to have a coronavirus vaccination not once, not twice, but EVERY time they want to travel out of their home country.

    The scientists published a report in the Royal Society Journal last week that acknowledged there is little data on how efficient or long lasting the current vaccines are, and so it is likely that countries will require a recent vaccination. 

    1. Mulțumim, bine venit anunțul. Poate casca ochii și pricep și isterizatii entuziaști ai vaccinării. Bătaie de joc de sănătatea, libertatea și viata noastră. Se vede clar ca totul este orchestrat pt a ne împiedică sa trăim omenește, din cauza unor demenți care cred ca vor trăi nelimitat și nu mai au loc de noi. Noi consumam și nu se curata planeta asa iute cum vor ei.

      Ești în tandem cu Sosoaca,bitman și altii ca ei!

      Sunt entuziast vaccinare . Am cascat ochii, am incercat sa pricep, dar zau daca am vazut/aflat/priceput/decelat CINE isi bate joc de sanatatea, libertatea si viata noastra. Am auzit toate teoriile, de la reptilieni, la iluminate pana la Bill Gates care urmeaza sa ne implanteze cipuri, iar daca ai licenta de Windows, primesti cu cipul si senzori de parcare. Te afli intr-o mare eroare. Este doar o pandemie, pe alocuri condusa bine, pe alocuri condusa prost. Exista o suma de doctori care-si dau cu presupusul, ei nefiind virusologi, dosr ca sa capete faima, si in felul asta sperie oamenii. Virusul exista, din 1000 oameni 998 traiesc si 2 mor. Stiinta medicala n-a fost pregatita pentru o pandemie de asa proportii, in sensul ca nu a existat finantare suficiente ca sa fie cineva pregatit, fie cu informatii, fie cu proceduri, fie cu masuri specifice. De aceea a fost un mare haos in primele 6 luni de pandemie, iar oamenii confunda haosul cu intentia rea a unor forte malefice. A fost nepricepere, lipsa de cunoastere, lipsa de fonduri, lipsa de coordonare, lipsa de etc, erc, erc. Doar pentru faptul ca haosul nu este o explicatie suficient de buna pentru unii oameni , asta nu presupune automat intentii malefice. Gee, wake up !

      da , si care-i problema ? sint mandru ca sint in tandem cu desteptii nu cu prostii care pun botu !

      In realitate nici una din masurile luate de guverne nu este suportata in mod SOLID de stiinta,politicienii iau masuri care sa le adauge puncte la valoarea lor ca si politic .Eu traiesc in Italia si pot sa va spun pe prpria experienta ca :italienii au avut cele mai mari inchderi ale sistemului economic ,masti purtate in aer deschis,(jumatate dintre ei sunt asa de speriati de ce se spune in telejurnale ca poarta masca si cand sant singuri in masina),si totusi inregistreaza cel mai mare numar de morti milionul de locuitori,cea mai mare cadere economica din EU,si cei mai multi sinucigasi din Europa. Deci nu e neaparat ca inchiderile societatilor dau rezultate,.....sunt si studii care atesta ca evolutia pandemica practic a avut acelasi decurs la nivelul natiunilor indiferent de masurile mai mult sau mai putin restrictive adoptate.

      auzi , tarane , glumitele cu cipul , le face si unul de-si zice astrofizician si apare pe la digi si alte posturi obscure . dupa ce dai apa la animale cauta pe net , nanoroboti , si ai sa afli ca sint de 5 ori mai mici ca o globula rosie . asa ca , ghiolbane sa nu mai crezi ca cipurile sint facute din placi de fonta facute la combinatul siderurgic , sau ca nu incap in seringi din cauza antenelor cum spunea astrofizicianul lui peste . daca esti entuziast vaccinare , lasa-ti adresa si vei primi o caruta plina . p.s.banii din propaganda aduc ghinion !

      Sunt de acord cu tine,nu au intentii malefice insa intentia de a se imbogatii peste noapte o au clar.Noroc ca nu mai prididesc cu producerea vaccinului fiindca ar fi in stare sa ne vaccineze lunar(nu ne-ar face rau dar nici nu ne-ar ajuta insa pe toti cei implicati,de la mic la mare, i-ar ajuta financiar).In ceea ce priveste libertatea noastra nu e chiar asa.Singurul lucru bun este ca a scazut infractionalitatea.In rest ,nedreptatile se tin lant.Unii au dreptul sa protesteze iar autoritatile se fac ca ploua in timp ce tu nu ai voie sa mergi la un restaurant,nu poti tine o petrecere iar daca tii masca sub nas te amendeaza.Pe tine da,pe altii nu,in functie de bunul plac al fiecaruia.Se petrec abuzuri,asta e deranjant,daca e lege sa fie pentru toata lumea.

      " nu ne-ar face rau " , dar de unde stii ? ai vorbit cu seful de la Pfizer care refuza sa se vaccineze si si-a vandut actiunile dupa lansarea vaccinului ?

      Se vede treaba ca nu stii ce este un chip , ca esti educat pe internet , un diletant tampit care a auzit de nanoroboti si crede ca-si poate da cu parerea la ce este si cum se face un chip

      la tine ce treaba se vede prostule , ca n-ai spus nimic din care sa rezulte ceva ?!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb