Visa Europe şi eMAG lansează un parteneriat strategic pentru a încuraja plăţile online

Adina Lateş
Companii / 7 octombrie 2015

Visa Europe, procesor de plăţi, şi eMAG, magazin online, lansează un parteneriat strategic prin care vor dezvolta o serie de iniţiative menite să încurajeze clienţii din ţara noastră să plătească produsele achiziţionate direct cu cardul pe internet, potrivit unui comunicat de presă remis astăzi redacţiei.

Acest parteneriat strategic va include o serie de campanii de informare cu privire la cumpărăturile online, precum şi campanii promoţionale pentru plăţile cu carduri Visa pe site sau prin aplicaţia mobilă eMAG.

"Românii sunt foarte prudenţi când vine vorba de banii lor, iar reticenţa de a plăti online în anumite cazuri provine dintr-o lipsă de încredere şi de informare. Odată ce clientul va face măcar o plată cu cardul online şi va vedea cât este de simplu, cel mai probabil aceasta va deveni alegerea firească pe viitor. Prin parteneriatul cu eMAG, (...) ne dorim să creăm o preferinţă pentru plata cu cardul online, care este mai sigură, rapidă şi confortabilă pentru client şi comerciant deopotrivă", a declarat Cătălin Creţu, director regional pentru România, Croaţia şi Slovenia, Visa Europe.

"Online e întotdeauna mai uşor, aşa că, parteneriatul cu Visa Europe completează investiţiile pe care eMAG le-a făcut până acum în experienţa de cumpărare şi în dezvoltarea ecosistemului nostru online", a afirmat Tudor Manea, General Manager eMAG România.

Studiile Visa Europe au arătat că principalele cerinţe ale consumatorilor privind plăţile digitale sunt legate de control, confort şi rapiditate. Conform sursei citate, Visa Europe investeşte peste 200 milioane euro în fiecare an în inovaţie, inclusiv în tehnologii de securizare a datelor de plată.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb