VLAD VOICULESCU: ''Domnul profesor Rafila este una dintre marile dezamăgiri pentru mine''

G.U.
Politică / 16 aprilie 2021

''Domnul profesor Rafila este una dintre marile dezamăgiri pentru mine''

Vlad Voiculescu s-a declarat dezamăgit de profesorul Alexandru Rafila, după ce acesta a lansat o serie de acuzaţii la adresa Ministerului Sănătăţii şi, implicit, a sa, printre care cea privind o reducere a finanţării pentru locurile din terapie intensivă, transmite Digi24.

"Domnul profesor Rafila este una dintre marile dezamăgiri pentru mine personal. Nu ne cunoaştem de ieri, de azi. Am fost cel care i-a prelungit sau l-a numit reprezentant la OMS, în 2016.

Avem un buget al Ministerului Sănătăţii, care a fost împărţit pentru toate spitalele din ţară. Nu vorbim de o micşorare cu 65%, e aberant. Vorbim de un buget care va fi suplimentat pe parcursul anului, aşa cum s-a făcut şi în alţi ani", a spus Vlad Voiculescu.

Deputatul PSD Alexandru Rafila a susţinut ieri că Ministerul Sănătăţii, sub conducerea lui Vlad Voiculescu (USR-PLUS), a tăiat cu 65% finanţarea pentru locurile de Terapie Intensivă la începutul anului, când se prefigura deja apariţia valului al treilea al pandemiei de coronavirus, conform Digi24.

"Asta e noaptea minţii! Noi numărăm paturile şi reducem finanţatea acetui sector. Nici nu mai poţi să mai funcţionezi, nici nu mai contează câte paturi sunt dacă eu nu am finanţare să le fac funcţionale.

Ministerul Sănătăţii (a luat decizia) când a propus bugetul pentru anul ăsta. Eu nu am ştiu de chestiunile astea... Asta demonstrează, nu ştiu, puteţi dvs să o calificaţi... Mi se pare iresponsabilă o astfel de chestiune. Trimiţi oamenii la luptă, dar le confişti puştile", a declarat Alexandru Rafila la B1TV.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. iar tu esti o mare dezamagire pentru o tara intreaga!

    Domnul prof .dr .rafila , este o personalitate.

    Păcat că se lasă compromis de psd.... 

    Adevarul este, sobolane, ca tu si cu Rafila aveti cam aceeasi structura morala si cam acelasi tupeu de Iude antiromanesti, doar ca are o calitate a disimularii clar superioara, o experienta in ticalosii si dracisme peste a ta si un intelect net superior, care ii permit sa nu cada in capcana fitelor si fumurilor tale de sobolan neomarxist sprijinit de ONG-uri sorosiste si de grupari ale Securitatii! Deci, n-ai nici un motiv sa fi dezamagit de Rafila, caci parca esti creat dupa chipul si asemanarea lui, mai putin dupa creier!

    1. Sobolanul este un animal inteligent,ce inteligență ai observat tu la Voiculescu?Ce sobolan?Un păcălici!Mai si face atâta gât.Mai degrabă s-ar ascunde pe la pârnaie!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb