Vladimir Putin, gata să negocieze cu toţi cei implicaţi în privinţa Ucrainei

M.C.
Internaţional / 27 decembrie 2022

Vladimir Putin, gata să negocieze cu toţi cei implicaţi în privinţa Ucrainei

Preşedintele rus, Vladimir Putin, a declarat că este pregătit să "negocieze cu toţi cei implicaţi în acest proces soluţii acceptabile" în ceea ce priveşte războiul din Ucraina, informează agenţia rusă de ştiri de stat TASS, citând interviul acordat duminică de Putin televiziunii de stat, relatează CNN, conform News.ro. În replică, consilierul prezidenţial ucrainean Mykhailo Podolyak a răspuns pe Twitter spunând: "Putin trebuie să revină la realitate".

"Nu cred că este atât de periculos, cred că ne îndreptăm în direcţia corectă, protejând interesele noastre naţionale şi interesele cetăţenilor noştri, ale poporului nostru. Şi pur şi simplu nu avem altă opţiune decât să ne protejăm cetăţenii", a declarat Putin. "Suntem gata să negociem cu toţi cei implicaţi în acest proces soluţii acceptabile, dar depinde de ei. Nu noi suntem cei care refuzăm să negociem, ci ei."

Consilierul prezidenţial ucrainean Mykhailo Podolyak a răspuns pe Twitter spunând: "Putin trebuie să revină la realitate".

Rusia "a atacat de una singură Ucraina şi ucide cetăţeni", a adăugat Podolyak. "Rusia nu vrea negocieri, dar încearcă să evite responsabilitatea. Acest lucru este evident, aşa că ne îndreptăm spre Tribunal".

Remarcile lui Putin vin în timp ce Rusia îşi continuă ofensiva împotriva Ucrainei. Duminică, Pavlo Kyrylenko, şeful administraţiei militare regionale din Doneţk, a declarat că trupele ruseşti au lovit Kramatorsk cu trei rachete. O zonă industrială a fost lovită, dar nu s-au înregistrat victime.

Opinia Cititorului ( 14 )

  1. cu Lavrov...

    1. astia joaca cu schimbul pe politistul bun si pe ala rau

      pavlov tocmai ce tuna ca inamicii ucrainieni sa indeplineasca toate cerintele moscovei ca altfel se ocupa armata rusa de ei

      in lumea lor probabil ca isi spun ca par coerenti 

    E bine ca are de unde sa negocieze, poate alege sa serveasca ceai, sa priveasca pe fereastra larg deschisa, sa mearga la vanatoare , sa faca o plimbare pe podeaua uda din baie...potiunile minune pe care le-a servit altora 20 de ani acum i se vor oferi si lui. Ceausesc ghadafi saddam milosevici....sunt alte modele , are de unde alege

    1. Omorati de cei din vest pentru resurse.

    Nazistii ucrainieni au doua variante: sa negocieze si sa piarda doar cele 4 regiuni deja ocupate de rusi sau sa nu negocieze, si sa piarda intreaga Ucraina, mai devreme sau mai tarziu, mai ales ca rusii vor deschide un nou front prin Belarus! A existat pt ei si o a treia varianta, si anume sa pastreze intreaga Ucraina neruinata(mai putin Crimeea, care nu a fost niciodata a lor, dpdv istoric), daca negociau inainte de 24 februarie, dar circarul lor a ales sa ii bage in razboi si sa ii duca spre moarte si distrugere sigura!

    1. Ce deștept ești

      o banda de criminali in frunte cu pluter omoara civili cu zecile de mii in Ucraina si concluzia e sa negociem. nuuuuu, nu exista negociere cu criminalii. faptul ca tu califici un popor bombardat ca nazist spune enorm despre tine si nimic despre oamenii bombardati.

      Multumesc, dar n-am ajuns inca la "nivelul" tau!

      Daca erau nazisti s-ar fi inteles de minune cu regimul lui Putin

      Corect!

    Incepe sa curga mesajele de pace din toate partile,

    asta inseamna ca de aici incolo razboiul nu mai este 

    RENTABIL si de finantat de occident, 

    pacea este inca departe dar va veni,

    frofitul se va realiza mai bine DUPA razboi 

    1. "Mesajele de pace" inseamna ca razboiul este abia la inceput.

    Ar fi cam așa: tot sudul Ucrainei până la noi, " Rusia istorică " Kiev etc până în Polonia ,evident tot estul Ucrainei adică acest stat îl vei mai găsi greu pe hartă!

    De la americani" doar Alaska!

    Peste 3 ani încă putin: Polonia, România, Bulgaria și mai vedem la " negocieri " 

    Ce mesaje de pace ca SUA, UE, UK si rusii din '45 o tin din razboi in razboi. Acum s-au calcat pe bombeuri in Ucraina si au intrat in conflict direct cu Rusia, folosind Ucraina ca proxy. La toti le place razboiul le aduce profituri uriase si supun natiuni intregi. Toti sunt o gasca care subjuga natiunile si le fura resursele.

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb