"Vodafone" lansează BlackBerry Storm, în exclusivitate pentru piaţa autohtonă

Monica Măgureanu
Ziarul BURSA #Companii #Telecomunicaţii / 18 decembrie 2008

"Vodafone România" lansează, în exclusivitate pentru piaţa autohtonă, primul model BlacKBerry cu ecran tactil, anunţă un comunicat al companiei remis redacţiei. Modelul este destinat atât clienţilor din segmentul de business, cât şi utilizatorilor persoane fizice, oferindu-le o experienţă unică a navigării pe Internet, datorită ecranului de mari dimensiuni, de înaltă rezoluţie, precum şi a vitezei superioare în reţeaua Vodafone.

Liliana Solomon, Chief Executive Officer, Vodafone România, a declarat: "Ne bucurăm să oferim clienţilor Vodafone primul terminal BlackBerry cu ecran tactil, care îmbină performanţele multimedia de top ale unui smartphone, cu funcţiile business ce au consacrat marca BlackBerry. Primit cu un mare interes în toată lumea, BlacKBerry Storm este, începând de astăzi, la dispoziţia clienţilor Vodafone din toată ţara, la preţuri speciale, cu pachete ce includ servicii de voce, date mobile şi Internet mobil."

Noul model vine la pachet cu abonamentele Vodafone Multiplu BlackBerry care includ până la 500 MB trafic de date, 400 de minute naţionale şi trafic gratuit nelimitat în Vodafone live, specifică comunicatul.

Prezentat în luna octombrie a acestui an, BlackBerry Storm este primul model BlackBerry cu ecran tactil, sensibil la apăsare, care îmbină servicii de calitate pentru acces la e-mail şi Internet, precum şi funcţii multimedia avansate.

Cu un design modern şi inovator, BlackBerry Storm oferă capabilităţi multimedia de excepţie, care includ accesul la servicii de muzică, video, precum şi fotografii cu ajutorul camerei de 3,2 MP. Noul BlackBerry dispune de memorie internă de 1 GB, care poate fi extinsă cu ajutorul unui micro-card de memorie. În plus, cu BlackBerry Storm, utilizatorii se pot bucura de o experienţă superioară de conectare la Internet, fiind compatibil cu tehnologiile 3G broadband şi HSUPA.

În funcţie de valoarea abonamentului şi de durata contractuală, noul BlackBerry Storm poate fi achiziţionat la preţuri între 389 euro şi 419 euro (TVA inclus), împreună cu mai multe tipuri de pachete BlackBerry şi de voce disponibile în oferta Vodafone România. Preţul fără conectare al noului model BlackBerry este 449 euro (cu TVA).

Începând de ieri, BlackBerry Storm este disponibil, în exclusivitate, în magazinele Vodafone şi ale partenerilor săi.

Vodafone România, divizie a Vodafone Group Plc., avea 9.516.000 de clienţi, la 30 septembrie 2008. Vodafone este cel mai mare grup de telecomunicaţii mobile din lume, cu divizii în 27 de ţări pe cinci continente şi peste 40 de reţele partenere în întreaga lume. La 30 septembrie 2008, Vodafone avea 280 milioane de clienţi în întreaga lume.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb