Vodafone România lansează telefoanele mobile Samsung Omnia şi BlackBerry Bold 9000

Monica Măgureanu
Ziarul BURSA #Companii #Telecomunicaţii / 11 septembrie 2008

Vodafone România anunţă extinderea portofoliului său de telefoane mobile cu două noi modele de ultimă generaţie în premieră pentru ţara noastră: Samsung Omnia ce va fi disponibil la sfârşitul lunii septembrie şi BlackBerry Bold 9000 disponibil din luna octombrie.

Samsung Omnia, cu un design inedit, de platină, şi finisaje de calitate, oferă totodată utilizatorilor performanţe multimedia deosebite, la care se adaugă serviciile de date mobile de mare viteză, dezvoltate pe tehnologia HSDPA.

Samsung Omnia dispune de un ecran LCD WQVGA de 3.2 inci. Caracterizat drept apogeul tehnologiei digitale, acesta permite vizionarea videoclipurilor şi a prezentărilor la rezoluţii excepţionale. În plus, noul model include un MultiCodec care recunoaşte numeroase formate video, inclusiv DivX şi Xvid. Interfaţa TouchWiz simplifică experienţa utilizatorilor. Aceasta răspunde intuitiv la atingeri şi la operaţiuni de tip "drag & drop", la care se adaugă şi o tastatură completă, toate pe ecranul telefonului.

Noul model permite transfer rapid de date, la viteze 3G broadband şi beneficiază de sistemul de operare Windows Mobile 6.1 Professional, oferind un mediu familiar de business persoanelor aflate în mişcare, direct pe telefonul mobil: vizualizarea documentelor ataşate din e-mail cum ar fi prezentările PowerPoint, fişierele Microsoft Excel şi Microsoft Word, experienţa superioară a e-mailului mobil, navigare uşoară pe Internet şi posibilitatea de a descărca aplicaţii adaptate pentru mobil, exact ca pe computer.

Samsung Omnia este dotat cu o cameră de 5 megapixeli, care are incluse opţiuni precum autofocus, detecţia feţei şi vedere panoramică. În plus, noul model oferă conectivitate prin Bluetooth, modul GPS încorporat şi o memorie internă de 8 GB, care poate fi extinsă datorită slotului pentru cardul de memorie MicroSD.

BlackBerry Bold 9000 este compatibil cu tehnologia HSDPA şi oferă cele mai mari viteze de transfer al datelor. Terminalul încorporează funcţionalităţi precum Wi-Fi integrat, camera de 2 megapixeli, cu capabilităţi de înregistrare video şi zoom de până la 5x, GPS, memorie flash de 128 MB şi memorie internă de 1 GB, care pot fi extinse cu ajutorul slotului SD/SDHC, mesagerie instant şi Media Player care permite accesarea unui număr mare de formate audio şi video.

Vodafone România, divizie a Vodafone Group Plc., avea 9.256.000 de clienţi, la 30 iunie 2008. Vodafone este cel mai mare grup de telecomunicaţii mobile din lume, cu divizii in 26 de ţări şi reţele partenere în alte 40 de ţări. La 30 iunie 2008, Vodafone avea 269 milioane de clienţi în întreaga lume.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb