"Vodafone România" oferă serviciul de portabilitate a numerelor de telefon

M.M.
Ziarul BURSA #Companii #Telecomunicaţii / 23 octombrie 2008

Serviciul de portabilitate a numerelor de telefon este disponibil în reţeaua Vodafone România, conform reglementărilor în vigoare, anunţă un comunicat al companiei. Serviciul de portabilitate permite utilizatorilor să îşi păstreze numărul de telefon, mobil sau fix, în cazul schimbării furnizorului de servicii de telefonie.

Liliana Solomon, Chief Executive Officer Vodafone România, declară:."Pe parcursul ultimilor trei ani, Vodafone s-a pregătit constant pentru momentul portabilităţii, în încercarea de a răspunde tuturor nevoilor de comunicaţii. Am investit puternic în crearea celei mai avansate reţele din România şi în dezvoltarea de noi servicii inovatoare, pentru a îmbunătăţi în permanenţă experienţa oferită clienţilor noştri. Vrem să aducem clienţilor Vodafone cea mai bună valoare de utilizare a serviciilor, prin beneficii unice, de la cele mai avantajoase tarife în roaming, oferte unice de Internet mobil în banda largă, până la un portofoliu puternic de servicii de voce şi programe de loialitate care recompensează clienţii pentru timpul petrecut în reţeaua noastră."

Până la sfârşitul anului, Vodafone va acoperi, promoţional, tariful corespunzător costurilor între operatori, pentru utilizatorii care aleg serviciile Vodafone pe bază de abonament. Conform deciziei Autorităţii Naţionale de Comunicaţii, operatorul Acceptor trebuie să plătească operatorului Donor un tarif de 11 euro pentru numerele mobile portate şi de 13 euro pentru numerele fixe, geografice şi non-geografice portate. Pentru a deveni client Vodafone, utilizatorii de telefonie vor completa o cerere de portare, în orice magazin Vodafone sau al partenerilor săi din ţară.

Vodafone România pune la dispozitia clienţilor din segmentul de business o reţea performantă care asigură calitatea serviciilor de voce şi date, construită pe baza celor mai noi tehnologii. Utilizatorii din mediul de afaceri se pot bucura de soluţii rapide şi eficiente, perfect adaptate nevoilor lor, ce integrează servicii de telefonie fixă si mobilă, date fixe şi mobile.

Vodafone România, divizie a Vodafone Group Plc., avea 9.256.000 de clienţi, la 30 iunie 2008. Vodafone este cel mai mare grup de telecomunicaţii mobile din lume, cu divizii in 26 de ţări şi reţele partenere în alte 40 de ţări. La 30 iunie 2008, Vodafone avea 269 milioane de clienţi în intreaga lume.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb