Vodafone va gestiona reţelele din şapte ţări de la Bucureşti

Mihaela Dalar Stanca
Ziarul BURSA #Companii #Telecomunicaţii / 19 martie 2013

Vodafone România va gestiona operaţiunile sale din şapte ţări europene de la Bucureşti, din Centrul Regional de Operaţiuni de Reţea "Danubius", inaugurat ieri de operator, în zona Pipera. În prezent, centrul Danubius monitorizează reţelele 2G, 3G, 4G şi gestionează incidentele de reţea pentru patru ţări: Italia, Grecia, Germania şi România.

Giovanni Chiarelli, Chief Technical Officer Vodafone România, a declarat: "Am deschis Centrul Danubius în iulie 2011, când am început să monitorizăm operaţiunile de reţea ale Vodafone România şi Vodafone Italia, urmate apoi de Vodafone Grecia şi Germania. Începând cu 1 aprilie, 2013, alte trei reţele Vodafone vor fi adăugate activităţi Centrului din Bucureşti, ceea ce înseamnă că acesta va asigura buna funcţionare a reţelelor Vodafone din şapte ţări".

Din aprilie 2013, activităţii centrului vor fi adăugate reţelele din Olanda, Cehia şi Albania.

În centrul operaţional lucrează 250 de ingineri români care asigură o varietate de operaţiuni specifice, pentru cele şapte divizii Vodafone.

Inaki Berroeta, preşedinte & CEO Vodafone România, a adăugat: "Alegerea României pentru operarea acestui Centru Regional Vodafone este o realizare extraordinară, care ne onorează şi confirmă potenţialul uman şi tehnologic al ţării. Reţeaua Vodafone România a devenit un punct de reper în excelenţa tehnologică, atât la nivel european, în cadrul Vodafone Group, cât şi în România, aşa cum au arătat-o numeroasele certificări independente pe care le-am obţinut de-a lungul timpului. Succesul nostru se datorează unei echipe tehnice talentate, recunoscute pentru standardele ridicate de profesionalism şi pentru dorinţa de a inova". Numărul total de clienţi care comunică în cele şapte reţele Vodafone monitorizate din Centrul Regional din Bucureşti este de 90 milioane.

În termeni tehnici, Centrul Danubius conectează peste 100.000 de linii radio, 1.500 de centrale de control a staţiilor radio, peste 100.000 de noduri de acces şi 11.000 de multiplexoare. Dotarea tehnică şi amenajarea Centrului Danubius au fost realizate în urma unei investiţii semnificative, nespecificată de oficialii Vodafone.

Operatorul telecom Vodafone a lansat anul trecut serviciile 4G în ţara noastră, la scurt timp după implementarea reţelei 4G, în zece oraşe ale ţării.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb